Jegyelővétel Koncert ajánló

Első önálló Parkos koncertjét adja az Aurevoir.

2020.03.10.

author:

Első önálló Parkos koncertjét adja az Aurevoir.

Karrierjének eddigi legnagyobb dobására készül az Aurevoir. – és egy új videóval teszik fel az i-re a pontot! Megjelent a csapat legfrissebb “Diszkó” című videóklipje és bejelentették pályafutásuk eddigi legfontosabb koncertjét: ötödik születésnapját a Budapest Park nagyszínpadán ünnepli a csapat augusztus 26-án.

A zsámbéki fiatalok hirtelen sikere mindenkit váratlanul ért – második lemezbemutató koncertjükre egy hónap alatt kelt el minden jegy az Akvárium Klub nagytermébe -, de receptjük ismeretében ez teljesen érthető. A Kárpát-medence szinte valamennyi (magyar-, cigány, balkáni stb.) népzenei hagyományát ötvöző dalaik féktelen lendületet kapnak a nyolc fős, még mindig 25 év átlagéletkorú zenekar energikus, kocsmáktól nagyszínpadokon át mindenhol működőképes megszólalásában. A szóban forgó koncerten készült a Diszkó hangulatos videóklipje, amely jól visszaadja koncertjeik eksztatikus hangulatát.

A születésnapi nagykoncertre pályájuk eddigi összegzése mellett számos meglepetéssel készülnek, amelyeket folyamatosan tárnak közönségük elé. A „Diszkó” klipje csak a kezdet, második lemezük (december végén jelent meg a Forduló) összes számához készítenek egy-egy videót, és ezeken kívül is rengeteg szülinapos és nemszülinapos tartalommal készülnek.

Aurevoir. @ Budapest Park jegyek >>>

 


Kiemelt Budapest Park koncertek:

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük