Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Évszakváltó koncertek és bulik a fővárosban

2019.05.29.

author:

Évszakváltó koncertek és bulik a fővárosban

Bár már teljes lendülettel beindult a fesztiválszezon, azért ne higgyük, hogy a  koncert front akárcsak egy kicsit is gyengül, sőt, továbbra is izmosabbnál izmosabb fellépéseknek lehetünk tanúi a fővárosban, akár a klubok falai között, akár a szabad ég alatt!

05.30: Follow The Flow, Budapest Park

Egy komoly mérföldkőhöz érkezik a Follow The Flow tavasz végén, ugyanis a gyakorlatilag napról napra népszerűbb csapat először ad önálló koncertet a Parkban, amely egyben a csapat frissen megjelent debütáló lemezének bemutatója is lesz! Mivel a Budapest Parkról van szó, a koncert után sem áll meg az élet, és két tematikus bulival is folytathatjuk az éjszakát: az egyik talpalávalót a Szeresd a Trashem bébi! csapata szolgáltatja, ami mellett a  Match Party második Budapest Park-bulija fűti majd az éjszakát!

Follow The Flow @ Budapest Parkjegyek >>>

Szeresd a Trashem bébi! @ Budapest Parkjegyek >>>

Match Party @ Budapest Parkjegyek >>>


05.31: Cirque du Quimby, Budapest Park

Óriási és vitán felül parádésak sejlő koncerttel készül a tavasz lezárására a Quimby! A Freak Fusion Cabaret segítségével egy hamisítatlan cirkuszi produkciót varázsol az örök kreatív csapat a Budapest Parkban színpadára. E szürreális esemény pedig garantáltan a nyár legfelejthetetlenebb Quimby-élményét adja majd Közép-Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén. A hangulat íve pedig nem törik meg a show után sem, erről nagyon alaposan gondoskodnak majd a Clandestino Party latino rock és punk zenéi és a Lidocain Night best of magyar alternatív szortimentje!

Cirque du Quimby @ Budapest Park jegyek >>>

Clandestino Party @ Budapest Park jegyek >>>

Lidocain Night @ Budapest Park jegyek >>>


05.31: Antonia Vai, ELLÁTÓház

Az egzotikus kisugárzású, svéd-magyar származású Antonia Vai egy többhónapos, dél-amerikai  utazás és ihletmerítés után tér vissza Magyarországra, és május 31-én az ELLÁTÓházban adja majd a szezon első zenekaros koncertjét, amelyen várhatóan sok újdonság csendül fel, miközben azért a fülünknek már oly kedves, ismerős dallamok sem maradnak majd el.

Antonia Vai @ ELLÁTÓház jegyek >>>


05.31: Blind Nurses,  Muzikum

Blind Nurses stílusa lehet, hogy nehezen megfogható, de az biztos hogy hatásos! Az pedig aligha meglepő, hogy a rockzenét fúvósokkal és funk lüktetéssel feldobó csapat lendülete élőben jön át igazán. És hogy ez milyen igaz, arról a tavasz utolsó napján, azaz május 31-én este, a Muzikum Klub falai között meg is győződhetünk!

Blind Nurses @ Muzikum jegyek >>>


06.01: Necc Party, Budapest Park

Az iszonyatosan gyorsan teltházat generáló, szezonnyitó etap még el sem érkezett, de máris itt a következő alkalom a nosztalgia-hömpölygésre: június 1-jén ismét Necc Party a Budapest Parkban! Ha pedig ez nem lenne elég, az esemény mellé egy BL döntő nézést is tapasztottak a szervezők, így a meccs lefújása után egy retro-óceánban mártózva ünnepelhetnek, vagy épp abba fojthatják a bánatukat a focirajongók.

Necc Party @ Budapest Park jegyek >>>


06.01: Menyhárt Jenő, NyolcTíz

Menyhárt Jenő a teljes magyar rocktörténelem egyik legjelentősebb zenésze és dalszerzője. Az Európa Kiadó mellett az elmúlt közel négy évtizedben számos fontos produkció és alkotói projekt részese volt. Ebből a szinte mérhetetlen életműből kapnak egy különleges hangulatú ízelítőt a rajongók, a Király utcai NyolcTíz Klub baráti légkörében a nyár első estéjén.

Menyhárt Jenő @ NyolcTíz jegyek >>>


06.01: Sebő-klub és Táncház, Bem6

A  népzene jegyében indíthatjuk a nyarunkat a Budavári Művelődési Házban, ahol június 1-jén a Sebő-együttes irányítása alatt érkeznek majd a pergő népi ritmusok! Az este természetesen nem csak a zenéről, hanem a táncról is szól majd, sőt a házigazda együttes vetítéssel és további meglepetésekkel is készül majd e városi hagyományőrző estére!

Sebő-klub és Táncház @ Bem6 jegyek >>>


06.01: Radiohead tribute, ELLÁTÓház

Az kétségtelen, hogy jól állunk tribute formációkból, de van néhány legendás csapat, akiknek azért viszonylag ritkán csendülnek fel a dallamai. Ezek közé tartozik a Radiohead is, akik előtt a nyár első estéjén az Identikit csapat rója majd le tiszteletét az ELLÁTÓház színpadán, élőben tálalva a legendás brit csapat örök érvényű és stílusformáló dalait!

Radiohead tribute @ ELLÁTÓház jegyek >>>


06.03: Against The Current, Dürer Kert

2019 nyarán visszatér Budapestre az Against The Current! A New York-i trió legutóbb a debütáló albumát villantotta meg teltház  előtt a fővárosi közönségnek, most pedig a tavaly szeptemberben megjelent, Past Lives c. lemezüket mutatják be június 3-án a Dürer Kertben Chrissy Costanzáék. A csapat a modern pop-rock egyik legígéretesebb fiatal formációja, rajongóik elkötelezettségét mutatja, hogy legutóbbi budapesti koncertjükre egy hét alatt elkelt az összes jegy, így nem árt résen lenni most sem a rajongóknak! Az estét a hazai Svnseas nyitja majd.

Against The Current @ Budapest jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük