Jótékonyság Rendezvényszervezés

Fábián Juli kamaszkori rajzaival folytatódik a #savethebackstage kampány

2021.02.17.

author:

Fábián Juli kamaszkori rajzaival folytatódik a #savethebackstage kampány

Márciusig tart a #savethebackstage adománygyűjtő akció, amivel a pandémiás helyzet miatt munka nélkül maradt zene- és rendezvényipari háttéremberek számára gyűjtenek pénzt. Az elmúlt egy hónapban minden képzeletet felülmúló módon támogatták koncertre járók, zenerajongók, szakmabeliek és zenészek a kezdeményezést, amiért a szervezők nem tudnak eléggé hálásak lenni.

De a kampánynak még nincs vége! Az eddigi kettő mellett még két, különleges minta válik elérhetővé a savethebackstage.hu-n és a Popshop.hu kínálatatában. Hogy miért különleges? E grafikák alapjait maga Fábián Juli rajzolta meg még tinédzser korában, mikor zsebpénzét pólónyomással és -árusítással egészítette ki.

Juli családjának hozzájárulásával ezeket a rajzokat idézzük meg a legújabb termékeken, így ápolva tovább Fábián Juli emlékét.

A pólók, táskák és a pulóver mától, február 17-től elérhetőek a Popshop kínálatában, és mint a kampány folyamán eddig is, ezek vásárlásával is a Fábián Juli Emlékalapítványt támogatjátok, akik hamarosan pályázatot írnak majd ki a rászoruló zene- és rendezvényipari háttérmunkások számára, mint ahogy tették ezt az első hullám alatt is.

Fábián Juli Emlékalapítvány:

  • Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755
  • A közleménybe írjátok be: #savethebackstage

#savethebackstage kampány részletei >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.