Jegyelővétel Koncertajánló

Friss lemezt mutat a Nest of Plagues május 28-án az Analog Music Hallban!

2022.05.23.

author:

Friss lemezt mutat a Nest of Plagues május 28-án az Analog Music Hallban!

Töprengtél már hogyan lenne érdemes lezárni  a 2022-es tavaszt? Mit szólnál, ha az évszak midnen nyűgét péppé darálhatnád a fővárosi legintenzívebb május 28-i estéjén? Nos, ezt intézi el neked a Nest of Plagues egy nagyon is aktuális lemezbemutató, az Eagle Has Landed és az Archaic társaságában, az Analog Music Hallban!

A koncert előtt szinte napra pontosan egy hónappal, április 29-én lépett elő rivaldafénybe a Nest of Plagues második nagylemeze, a ‘To Kill A God’, és hogy a csapat továbbra is érzi és érti a groove-os lüktetésű deathcore/metalcore orcába tolását, arról íme bizonyítéknak a címadó dal:

A budapesti Eagle Has Landed különlegessége a két brutális frontemberen túl a különböző stílusjegyek szokatlan, eddig nem ismert módon történő vegyítése: a deathcore, black metal elemein át a különböző elektronikus zenékig sokféle hatás érvényesül zenéjükben. A banda 2019 áprilisában tette le először névjegyét az underground szcénában, a ‘Devil’ című anyagával , amit a 2021-es ‘Dürer’ EP szintén igen hatásos elborulása követett.

A nemzetközi vizeket is megjárt Archaic a sikeres lemezbemutató-körútja után most ismét visszatér Budapestre, hogy újabb tételeket mutasson be a 2022 márciusában befutott 3. lemezéről. Hogy mit is várhatunk tőlük az este? Kíméletlen thrash riffek és fülbemászó dallamok váltják majd egymást elképesztő tempóban.

* * *

Nest of Plagues lemezbemutató jegyek >>>


Ha eddig még nem tetted, akkor tessék szépen ismerkedni a fentebb említett, friss NoP anyaggal:

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük