Egyéb

Hatosfogat a jövő nyárra: hazai fesztiválok, amelyekre már a jegyet is bezsebelhetjük!

2019.10.02.

author:

Hatosfogat a jövő nyárra: hazai fesztiválok, amelyekre már a jegyet is bezsebelhetjük!

Távol van még a 2020-as nyár, ez nem is kérdés, de lássuk be, jó érzés a tudat, ha már most akad pár biztos pont a legmelegebb hónapokra, az pedig külön öröm, ah ezek között fesztivál is akad. Ezúttal e kellemes érzés eléréséhez járunk hozzá és íme 6 remek fesztivál amelyre már most elérhetők a belépők a TIXA rendszerében!  

05.22-24: Örvényeshegy Piknik, Zalacsány

A második sikeres év után már biztos, hogy tartósan az éves fesztiválnaptárunk része marad az Örvényeshegy Piknik, így 2020. május 22. és május 24. között ismét az ország egyik legizgalmasabb szeglete lesz Zalacsány! A fesztivál 3. kiadására természetesen már a bérleteket elővétele is elindult, amelyeket nagyon kedvezményes, 5000 Ft-os áron szerezhettek be!

Örvényeshegy Piknik 2020 jegyek >>>


07.06-11: Rockmaraton Fesztivál, Dunaújváros

Három évtized. Három évtizede lengeti a fémzene zászlaját a Rockmaraton, ezt pedig csakis egy hatalmas ünnepléssel lehet nyugtázni, amelyet a fesztivál 2020.  július 6. és július 11. között meg is ejt! Ráadásul mindehhez már az első névsor is jelen, ebből páran: Ensiferum, Accept, Kataklysm, Crystal Lake, Destruction, Wolfbrigade, Cockney Rejects, Get The Shot, Harakiri For The Sky

Rockmaraton 2020 jegyek >>>


07.16-18: Sportalshow, Esztergom

Az esztergomi Sportalsó klub már igen szépen felrajzolta magát a hazai underground zenei térképre, e vonalvezetésnek pedig egyik legmarkánsabb szakasza a klub dedikált rockfesztiválja, a Sportalshow, amely 2020. július 16. és július 18. között már a 6.alkalommal dolgoztatja meg a metal- és rockzenében elmélyült nagyérdeműt!

Sportalshow 2020 jegyek >>>


07.17-26: Művészetek Völgye, Kapolcs és környéke

2020. július 17. és július 26. között rendezik meg az ünnepi 30. Művészetek Völgyét, amelyen még több irodalmi, színházi, népzenei, komolyzenei és képzőművészeti program várható és az is már biztos, hogy olyan jubiláló zenekarok is együtt ünnepelnek majd a Völgyközösséggel, mint a 30y, az Erik Sumo Band vagy az Ivan and the Parazol!

Művészetek Völgye 2020 jegyek >>>


07.29-08.01: FEZEN Fesztivál, Székesfehérvár

A FEZEN visszatér a régi helyére a naptárban, és a már megszokott július legvégi – augusztus legeleji időpontban lép majd be az új évtizedbe, hiszen a székesfehérvári rendezvény július 29. és augusztus 2. között pörgeti majd a hazai fesztiváléletet, a szokásos kétfrontos – pop- és rockzenei – támadással!

FEZEN 2020 jegyek >>>


08.19-22: Fekete Zaj Fesztivál, Sástó

Ha a szájízünk nem a mainstream nyárzárást kívánja, szerencsére akkor is van legalább egy briliáns megoldás a hazai kínálatban, mégpedig az ország legmagasabban fekvő tavának a partján,  a 11. Fekete Zaj Fesztivál formájában! A rendezvény  augusztus 19. és augusztus 22. között pendíti meg a dark rocktól az extrém metal megannyi válfaján át a legkülönfélébb bizarr elektronikus vagy épp folk produkciókig terjedő,  igen széles zenei skáláját.

Fekete Zaj 2020 jegyek >>>

 

Fotó: Fekete Zaj Fesztivál


További fesztivál- és koncertjegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük