Fesztivál ajánló

Idén elmarad a FEZEN, őszre meglepetéssel készülnek a szervezők!

2020.04.28.

author:

Idén elmarad a FEZEN, őszre meglepetéssel készülnek a szervezők!

Megérkezett a FEZEN 20202 hivatalos közleménye a kialakult helyzet kapcsán: idén sajnos nélkülöznünk kell a fehérvári fesztiválozást, de azért szerencsére jó híreket is hoztak a szervezők, íme:  

„Mostanra lezárultak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, és kettő dologban tudtunk megállapodni velük. Az már biztos, hogy az amerikai zenekaraink ebben a nyári szezonban a német, olasz, spanyol fesztiválpiacok bezárása miatt nem utaznak Európába. Hogy Európán belül lesz-e mozgás, egyelőre az is bizonytalan.

Cserbenhagyás lenne, ha ezek után azt mondanánk, hogy mi csakazért is szervezünk nektek fesztivált nyáron csak éppen azok nélkül a nevek nélkül, akikért a legtöbben bérletet vettetek.

A másik, amiben mindenkivel sikerült megegyeznünk, hogy jövőre találkozunk! Azaz azt már most biztosan mondhatjuk, hogy a FEZEN 2021-en itt lesz a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a Cro-Magsés a Death Angel is. Az Amon Amarth és a Danzig már a dátumokat is megjelölte: 2021. július 28. és 30.!

Persze nem ez lesz a teljes lista, idén is volt még hozzá jó néhány nevünk, és már dolgozunk pár igazán nagy meglepetésen is. És mi lesz idén? Arra is van tervünk, ha a járvány is úgy akarja. Hamarosan jövünk majd a részletekkel, de szeptember 11. és 13.között ne nagyon táblázzátok be magatokat!

És mi lesz a jegyekkel?

  • Megtartjátok és eljöttök 2021-ben megnézni azokat a bandákat (és a később hozzájuk csatlakozókat), akik miatt vettétek.

  • Ha nem tudtok várni egy teljes évet a koncertekre, felhasználjátok a szeptemberi meglepetésünkön, úgy, hogy egyáltalán nem jártok majd rosszul

  • Ha egyik sem felel meg, természetesen a teljes visszatérítésre is lesz mód.”

 

FEZEN Fesztivál

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük