Buliajánló Jegyelővétel

Idén is a Budapest Park ad otthont a Budapest Pride Felvonulás hivatalos bulijának

2020.01.20.

author:

Idén is a Budapest Park ad otthont a Budapest Pride Felvonulás hivatalos bulijának

A Budapest Pride már hagyományos csúcspontja a felvonulás és az esti Rainbow Party, amelynek 2020-ban is a Budapest Park ad otthont, ahol július 4-én egy hatalmas, felszabadult hangulatú buli keretében ünnepelhetjük a Budapest Pride Felvonulás 25. évét!

Az egy hónapos Budapest Pride Fesztivál mára a ország legnagyobb civil fesztiváljává nőtte ki magát. A Pride Hónapra tavaly több mint 100 programot szervezett közel ötven civil szervezet, informális csoport, baráti társaság és magánszemély. A 2019-es palettán a biciklitúrától a politikusi kerekasztalig, a színházi előadástól az ékszerkészítő workshopig egy fantasztikus fesztiválprogram állt össze az alulról szerveződő közösségi programokból. Idén is hasonlóan király eseményekre számítunk a programszervezőktől, akik mára komolyan meghatározzák a Budapest Pride Fesztivál arcát és karakterét.

A Felvonulást az év legnagyobb LMBTQ party-ja, a Rainbow Party követi, ahol az LMBTQ közösség és támogatóik együtt ünnepelhetik Budapest legnagyobb koncerthelyszínén, a Budapest Parkban a 25 éves Fesztivált. Ízelítő az este fellépőiből és programjaiból: jutyubdiszko, Euphoria, Garçons, Steiner Kristóf & Nimrod Dagan, Mettyu, Legars Dj set

Rainbow Party 2020 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük