Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Karácsonyváró fűszercsokor koncertekből és bulikból

2019.12.15.

author:

Karácsonyváró fűszercsokor koncertekből és bulikból

Na még egy utolsó hét, és tényleg elmerülhetünk az ünnepi mámorba, de addig is fűszerezzük meg előre a hangulatunkat és töltekezzünk fel egy kis klubélettel, bulihangulattal a  karácsony előtti héten! 

12.17: Stray From The Path, Dürer Kert

Az amerikai csapat 2017-ben már nálunk is megvillantotta az abban az évben megjelent Only Death Is Real című lemezét, az azóta elketyegett két évben pedig pont megérett az idő egy újabb klub-befutóra és hardcore punk alapú tesiórára  amelyet december 17-én a  Dürer Kertben meg is tart a csapat! Az este masszív megnyitásáról a The Devil Wears Prada, a Gideon és a Loathe gondoskodik majd.

Stray From The Path @ Dürer Kert jegyek >>>


12.17: DJ Bootsie Quartet, Átrium

DJ Bootsie különleges évzárása nem mindennapi elegyét adja majd a Quartet idei  lemezbemutatójának, és az év végi trafós fellépéseknek. A december 17-i  koncert zenei programja illeszkedik majd a környezethez, a színházi körülmények közé, ahol a közönség intim közelségből figyelheti a zenekart, az Átrium balladai félhomályához, és több meglepetést is ígér.

DJ Bootsie Quartet @ Átrium jegyek >>>


12.18: Árstíðir, Dürer Kert

Visszatér Budapestre az izlandi folk- és indie zenei mezőny egyik kiválósága, az Árstíðir! A csapat az év eleji koncert után december 18-án ismét a Dürer Kertbe hozza majd el a különleges atmoszférával átitatott zenei világát, amelynél jobbat aligha találnánk a téli pihenőre való hangolódáshoz.

Árstíðir @ Dürer Kert jegyek >>>


12.20: Fran Palermo, ELLÁTÓház

A Fran Palermo is int egyet a 2019-es évnek, és az ország első számú  jungle rock csapata december 20-án az ELLÁTÓház berkeiben megejti az idei évad utolsó koncertjét. A bulihangulat garantált, a többi már csak a közönségen múlik.

Fran Palermo @ ELLÁTÓház jegyek >>>


12.20: Dodo, Dürer Kert

Utolsó 2019-es körtáncához érkezett a törzsi techno, house és downtempo házasságában fogant rendezvénysorozat, a Totem Tribe. A december 20-i évadzáró etap fő felelőse a román DJ Dodo és hihetetlenül pozitív elektronikája lesz, mellé pedig Tolo, Vedat Akdağ és a Moonbase Patel Disco szegődik majd.

Dodo @ Dürer Kert jegyek >>>


12.20: Ripoff Raskolnikov Band, Muzikum

Az osztrák Ripoff Raskolnikov blues zenéje mindig is nyitott fülekre talált a hazai közönség köreiben, amit az énekes-gitáros rendre kiváló koncertekkel hálált meg. Nem lesz ez másképp december 20-án sem, amikor a Muzikum színpadáról hallhatjuk majd a Ripoff Raskolnikov Band életmű remekeit!

Ripoff Raskolnikov @ Muzikum jegyek >>>


12.21: Tatabányai Retro Fesztivál 2019

Első alkalommal mártózik meg a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok a retro életérzésben, viszont egyből a város eddigi legnagyobb látvány- és showtechnikáját hozza tető alá a Tatabányai Retro Fesztivál, olyan fellépők segítségével mint a Kozmix, a Groovehouse, az Ámokfutók, DJ Náksi vagy a Desperado.

Tatabányai Retro Fesztivál 2019 jegyek >>>


12.21: Firkin akusztik, ELLÁTÓház

Ha már tikkel a szemed a karácsonyi daloktól, és úgy általában kellene egy vészkijárat az ünnep gyalulásából, akkor december 21-én határozottan érdemes az ELLÁTÓház felé venni az irányt, ahol egy hamisítatlan akusztikus kocsmabulit kerekít a Firkin!

Firkin akusztik @ ELLÁTÓház jegyek >>>

 


További decemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük