Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Indul a szabadtéri szezon! – hónapzáró koncertek a hétre

2019.04.23.

author:

Indul a szabadtéri szezon! – hónapzáró koncertek a hétre

Markáns új színt is kap, a tavasz koncertáradat, ugyanis a héten visszavonhatatlanul nekirugaszkodik a szabadtéri szezon, amivel ünnepélyesen megkezdhetjük a felkészülést a nyárra!  

04.25: Fővárosi Rapcirkusz, Budapest Park

2019-ben visszatér a  Fővárosi Rapcirkusz és az egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, monumentális produkció, ezúttal a Budapest Park nyolcadik szezonját nyitja majd meg április 25-én. Az eseményen ismét a hiphop a szcéna krémje mutatja majd meg magát nagyzenekaros kísérettel.

Fővárosi Rapcirkusz 2019 jegyek >>>


04.26: Vad Fruttik, Budapest Park

Természetesen a 2019-es Budapest Park szezonból sem marad ki a Vad Fruttik, sőt, olyannyira nem, hogy már rögtön a szabadtéri klub nyitóhétvégéjén, egész pontosan április 26-án pénteken, ott lesz a placc színpadán az ország egyik kedvenc alternatív zenekara. Azt pedig borítékolhatjuk, hogy helyszín méretéhez méltó produkcióval és dalcsokorral jelentkezik majd be a zenekar ezen az estén! A koncert levezetéséről pedig 22 órától a Lidocain Night gondoskodik, amelyben tökéletes otthonra találnak a magyar alternatív zenék, akár  régi klasszikusról, akár friss, ropogós dalról van szó!

Vad Fruttik @ Budapest Park jegyek >>>

Lidocain Night @ Budapest Park jegyek >>>


04.26: Suffocation, Dürer Kert

A tavalyi koncert után jó egy évvel, 2019. április 26-án visszatér Budapestre a legendás New York-i death metal banda, a Suffocation! A Dürer Kert egységét természetesen ezúttal sem egyedül bontja majd meg a kultikus csapat, hanem olyan zenekarok társulnak majd a turnéhoz, így a hazai koncerthez is mint az osztrák Bephegor, a norvég Nordjevelm a svájci DarkRise és a hazai Kill With Hate!

Suffocation @ Dürer Kert jegyek >>>


04.26: Crazy Little Queen, ELLÁTÓház

Kétségtelenül világszerte tombol a Queen-láz, épp ezért nem is lehetnek aktuálisabb a zenéik megidézésre. Ennek jegyében április 26-án a legnagyobb Queen számok csendülnek majd fel az ELLÁTÓház színpadán, méghozzá az ország legjobb Queen tribute csapata, a Crazy Little Queen tálalásában.

Crazy Little Queen @ ELLÁTÓház jegyek >>>


04.26: A Nyughatatlan, Muzikum

2019. április 26-án egy újabb időutazás indul a Muzikum klub falai között, ahol A Nyughatatlan, az 50-es évekbeli rock & roll egyik hazai népszerűsítője, valamint Johnny Cash zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa lép majd fel, leróva tiszteletét a stílus hallatatlanja előtt.

A Nyughatatlan @ Muzikum jegyek >>>


04.27: Rúzsa Magdi, Budapest Park

Magyarország egyik, ha nem legismertebb énekesnője természetesen 2019-ben sem maradhat ki a Budapest Park programjából, sőt, a tavalyi évhez hasonlóan már a nyitóhétvégén, egész pontosan április 27-én este, elmerülhetünk Rúzsa Magdi csodás dallamaiban és hangjában!

Rúzsa Magdi @ Budapest Park jegyek >>>


04.27: Borders Of Byzantium, Robot

Idén megérkezett a Borders of Byzantium első, Odyssey címre keresztelt albuma, ez pedig lemezbemutatót kíván, amit a modern metalban utazó csapat április 27-én a Robotban meg is ejt! Az április végi zúzda ívét pedig természetesen nem egyedül húzza majd meg a csapat, vendégeik a Waiting for Violet és  a Tiansen zenekarok lesznek!

Borders Of Byzantium @ Robot jegyek >>>


04.30: Necc Party, Budapest Park

Mi kell a hazai léleknek ha bulizni akar? Nosztalgia! Ennek pedig az egyik legnagyobb tudója a Necc Party, úgyhogy nem véletlen, hogy az ország legnépszerűbb bulija a Budapest Park 8. szezonjában is helyet kap, olyannyira, hogy a ’parkos’ éjszakák szezonját Senior Hal és Shaman Leva röffenti majd be április 30-án, all night long!

Necc Party @ Budapest Park jegyek >>>


04.30: Green Day és Blink 182 tribute, ELLÁTÓház

Masszív punk rock dózissal vehetünk majd búcsút az áprilistól az ELLÁTÓházban, ahová 30-án este két stílus-legenda, a Green Day és a Blink 182 legjobb számai költöznek majd be, két remek tribute csapat, név szerint a Basket Case és a Small Things – ha nem tiszta melyikük melyik, akkor ez a koncert lehet nem neked szól – szócsövén keresztül!

Green Day & Blink182 Tribute @ ELLÁTÓház jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük