Koncert ajánló

Indul a télbúcsú: koncertek február első hetére!

2019.02.05.

author:

Indul a télbúcsú: koncertek február első hetére!

Már neki is rugaszkodott a tél utolsó, és egyben az év legrövidebb hónapja mi pedig szép lassan elkezdjük érezni a tavasz közeledtét, de addig is még bőven akad program a fővárosi menüben, amelyekkel ez a hét is szinte lerohan majd a kikelet irányába!

02.12: IAMX, Dürer Kert

Az alternatív-indusztriális popzene brit követe, Chris Corner, alias IAMX 2019 februárjában visszatér Budapestre, hogy egyrészt elmélyítse bennünk a 2018 elején megjelent, Alive In New Light album anyagát, másrészt, hogy megünnepeljük a még az idén érkező, a Mile Deep Hollow single és videó megjelenését. Az évindító Európa-turné 2019. február 12-én gyűrűdzik majd be a Dürer Kert falai közé.

IAMX @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.07: Saiid, ELLÁTÓház

A február 8-án már biztosan teltházas Saiid érkezése az ELLÁTÓházba, de szerencsére a lemaradók is kapnak egy igen jó lehetőséget, ugyanis a ritmus-mester és csapata egy ráadás bulit is tető alá hoz február 7-én a placcon. Tehát aki szeretne egy nívós kóstolót abból, hogy hogyan is él tovább az Akkezdet Phiai öröksége, annak itt a lehetőség!

Saiid @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


02.07: Everwave, Dürer Kert

Megannyi kulturális nyalánkságot hoz Budapestre a Finn Filmnapok 2019-ben, ennek pedig egyik kísérőeseménye, a Dürer Kertbe is befészkeli magát, ahol február 7-én az északi ország metal színterének  egyik legújabb csillaga, az Everwave hoz majd atmoszférikus-dallamos fémzenét az értő közönségnek.

Everwave @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.08: Koji, Robot

Folk, indie, punk egy igazán különleges, egyedi burokban összefogva.. ezt jelenti az amerikai Koji érkezése  február 8-án a Robotba, Néha melankolikus, néha elszállósan távoli néha pedig maróan gúnyos dalok érkeznek majd ezen az estén, ahol a stílusban passzos vendég egy remek brit újonc, a Nervus lesz.

Koji @ Robot jegyelővétel >>>


02:08: Tribute Farsang, Dürer Kert

A rock és metal igen széles skáláját átölelő, télmentesítő terápiát kapunk február 8-án a Dürer Kertben, ahol ismét felcsendülnek a már bejáratott évszakűző rituálé hangjai, és az egész placcot belakja a Tribute Farsang 2019! A hazai csapatok olyan zenekarok előtt tisztelegnek ezen az éjszakán, mint  a  Pantera, a Korn, a System of A Down, a Blink-182, az Avenged Sevenfold, a Green Day  vagy a Meshuggah.

Tribute Farsang 2019 jegyelővétel >>>


02.09: SZ4P és BAAB, Robot

Laza, fílingelős és gitár-gazdag estét kapnak, akik február 9-én szombaton benézek a Robotba, ahol a hazai gumipank szcéna legmasszívabb tartóoszlopa a Szabadtéri 4akkordos Performansz, azaz a SZ4P pendíti meg a húrokat. Társuk pedig a kortárs hazai alternatív zenei vonulat megannyi jeles arcát soraiban tudható BAAB lészen.

SZ4P és BAAB @ Robot jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük