Fesztivál ajánló

Jelen a Rockmaraton 2019-es dátuma, első nevek októberben!

2018.09.10.

author:

Jelen a Rockmaraton 2019-es dátuma, első nevek októberben!

Egy rövid kis pihenő után, az ősz beálltával újra nagy erőkkel fognak hozzá a szervezők a Rockmaraton Fesztivál szervezéséhez, ennek égisze alatt pedig már az első híreket is üdvözölhetjük!  Változatlanul Dunaújváros ad otthont a Rockmaratonnak, jövőre pedig 2019. július 8. és július 14. között tölthetünk együtt ismét egy hetet a rockparadicsomban.

A fesztiválra a jegyelővétel a héten indul a TIXA rendszerében, viszont újdonság a 2019-es évre, hogy a fesztivál történetében először limitálja a megvásárolható bérletek és napijegyek számát, ezért a napi látogatószámot 6000 főben maximalizálják a szervezők, ami az elmúlt évek átlagos napi látogatószámához igazodik:

Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorbanállások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani. Eddig is fontos volt nekünk, hogy minden évben növeljük a fesztivál színvonalát, 2019-től végleg átkerül a hangsúly a mennyiségről a minőségre.

A fentiek mellett a VIP Támogatói csomagok is átalakításra kerülnek, csak előzetes regisztráció után lehet majd megvásárolni, az egyszerűség kedvéért pedig tartalmazni fogja a hetibérletet is, de csak  100 darab kerül értékesítésre. A támogatói csomagok 2018. szeptember 17-től lesznek elérhetőek, az első fellépők pedig októberben érkeznek.

 

Rockmaraton 2019 jegyelővétel >>>

 

– Rockmaraton Fesztivál –

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük