Fesztivál ajánló

Jövő héten Sziget – íme a headlinerek!

2018.07.31.

author:

Jövő héten Sziget – íme a headlinerek!

Lássuk be, bármennyire is a fesztiválok országa vagyunk, a már évente félmillió látogatót vonzó Sziget hazánk igazi jelképe e fronton, ráadásul a 2018-as kiadás már nem csak a zenei és kulturális sokszínűségében, de a fellépő sorában is beállt a kontinens élvonalába. Bár ez utóbbinak csak az egyik eleme a headliner-sor, azért mindenképp érdemes átfutni, kiket is sikerült idén a Sziget-napok élére elcsalogatni!

Augusztus 8., szerda – Kendrick Lamar

Az amerikai hip hop előadó a stílus egyik legaktuálisabb neve. Szakmai sikereit mi sem jelzi jobban, minthogy öt Grammy-díjat vihetett haza csak 2017-ben. A fellépései rendre elképesztően intenzívek és átütő erejűek, épp ezért a Sziget-koncert kihagyása óriási hiba lenne!

Augusztus 9., csütörtök – Gorillaz

Túlzás nélkül a Gorillaz a kortárs elektronikus popzene egyik legfontosabb jelensége, az olyan dalok, mint a Clint Eastwood, a Feel Good Inc. vagy a Stylo mára igazi buli-himnuszokká váltak, az élő produkciók pedig valódi fesztivál-csemegék, úgyhogy készüljetek, rengeteg tánc és éneklés vár rátok augusztus 9-én este a Nagyszínpad előtt.

Augusztus 10., péntek – Lana Del Rey

Keserédes, gyönyörű dalok, olyan hang előadásában, amely hatásához egy gejzírtóban való úszás élménye ér fel… Igen, a pop ikon Lana Del Rey is jelen lesz a Sziget Fesztivál 2018-as fellépősorában, mi pedig majd tetőtől talpig libabőrbe öltözünk augusztus 10-én pénteken!

Augusztus 11., szombat – Mumford & Sons

A zenekar, amelyik új szintre emelte a folk-rockot. A brit Mumford & Sons pontosan ismeri a receptet, hogy hogyan vezényeljen le aréna- vagy épp nagyfesztivál méretű koncertet úgy, hogy az mégis egy közvetlen, személyes élmény legyen. Garantáltan emlékezetes koncert vár majd ránk szombat este a Szigeten!

Augusztus 12., vasárnap – Dua Lipa

Dua Lipa elképesztő karriert futott be az elmúlt években, és az egész világnak megmutatta, hogyan válhat egy albán lány a glóbusz egyik legkeresettebb női előadójává, az idei Sziget vasárnapi napján pedig végre hazai földön is bizonyítja majd rátermettségét.

Augusztus 13., hétfő – Kygo

A norvég DJ-szenzáció Kygo zárja majd a fesztivál hétfői napját a Nagyszínpadon, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy Közép-Európa legnagyobb bulija ezen az augusztus 13-i estén a Hajógyári-szigeten lesz!

Augusztus 14., kedd – Arctic Monkeys

Az Arctic Monkeys visszatért! Sőt, nem csak hogy visszatért, de májusban megérkezett az új albumuk is, ami pedig talán a legfontosabb, hogy a 2018-ban ismét aktívan turnézó zenekar az egyetlen térségi koncertjét a Sziget Fesztivál 2018 zárónapján adja majd!

Sziget 2018 részletes program >>>

Sziget 2018 jegyelővétel >>>

 

Fotó: Erdős Dénes

One Comment
  1. […] a héten induló Sziget Fesztivál kétségtelenül meghatározó elem a hazai programkínálatban, azért bőven lelünk további […]

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük