Hétvégi program ajánló

Rock, retro, jazz és PUF szülinap – Tixa programajánló a hétvégére

2018.08.06.

author:

Rock, retro, jazz és PUF szülinap – Tixa programajánló a hétvégére

Bár a héten induló Sziget Fesztivál kétségtelenül meghatározó elem a hazai programkínálatban, azért bőven lelünk további lehetőségeket is az országban. Ennek égisze alatt íme a Tixa csapatának ajánlata a hétvégére!

08.11: Pál Utcai fiúk, Budapest Park (Budapest)

Három és fél évtizede, 1983 nyarán egy elképesztően kalandos zenekar-életút indult el Szigetszentmiklóson Pál Utcai fiúk név alatt. E kivételesen sokoldalú és emberközeli zenekar 35. születésnapját ünnepelhetjük augusztus 11-én a Budapest Parkban olyan neves sztárvendégek közreműködésével, mint a Beck Zoli (30Y), Dióssy Ákos billentyűs (Kispál és a Borz), a Color Quartet vonósnégyes, Szűcs Krisztián Qka és Albert Zoltán.

08.09-12: RockBalaton 2018, Fonyód

Idén augusztus első felében ismét rockzenétől lesz hangos a Balaton-part, ugyanis augusztus 9. és augusztus 12. között 2018-ban is beröffen a RockBalaton, hogy Fonyódon egy hamisítatlan nyári seregszemlét tartson az ország jeles rock zenekarai és persze a fémzene rajongói között! A zenei front képviselői: P.Mobil, Kárpátia, Ossian, Leander Kills, Road, Dorothy, Aurora, Kalapács, Rudán Joe, Pokolgép, Rómeo Vérzik, Sex Action, Junkies, Depresszió, Don Gatto, Burnout, New Friend Request

08.09: Gereben Zita és Váczi Eszter Quartet, Ellátóház (Budapest)

Az igényes zenék világába léphetünk majd be, ha az augusztus 9-i estéhez az Ellátóház hangulatát választjuk, ugyanis a hazai jazz színtér két csodálatos hangjának, Gereben Zitának és Váczi Eszternek a dallamai balzsamozzák majd fülünk a budapesti szórakozóhelyen. A két hölgy és zenekaraiknak élő produkciója már külön-külön is zenei csemegék, közös koncertjük pedig garantáltan az augusztus egyik legkellemesebb koncertélményét hozza majd tető alá a fővárosban.

08.11: Balatoni Retro Láz, Siófok

A retro ismét beveszi a Balaton-partot! A szezonindító esemény után ismét a magyar tenger hullámainál csendülnek fel a Total Dance ütemei, hogy a PLÁZS fövenyén összehozza az év legnagyobb szabadtéri retrofesztiválját! Augusztus 11-én tehát ismét a ’90-es évek magyar és külföldi sztárjaié lesz a főszerep Siófokon, a hangulatfelelősök a Mr. President, a Rednex, a TNT, a Desperado, a Happy Gang, a Hip Hop Boyz, Krisz Rudi, Mr. Rick, az UFO és Dj André lesznek!

08.11: Országos Gothic Találkozó 2018, Dürer Kert (Budapest)

Az idei évben az első jubileumát üli az Országos Gothic Találkozó, ugyanis augusztus 11-én már az 5. alkalommal gyűlik össze a hazai dark és goth szubkultúra apraja-nagyja, hogy összehozza a rajongókat, valamint betekintést nyújtson a „laikusok” számára is. A rendezvénynek 2018-ban is a Dürer Kert ad otthont, ahol a Room041-es és a Kistermet lakja majd be az OGT idei etapja!

08.10-11: Dinnyetörő Fesztivál 2018, Heves

Tudjátok milyen egy valódi kézműves fesztivál? Akkor látogassátok meg a hevesi Dinnyetörő Fesztivált! Az ízig-vérig őszinte rock fesztivál a baráti hangulat melegágya, ahol szó szerint minden a szervezők keze munkáját dicséri. Ennek a hozzáállásnak az eredményét pedig mi sem mutatja jobban, minthogy idén augusztus 10. és augusztus 12. között immár a 8. alkalommal várja az egyre nagyobb számú látogatóját a rendezvény!

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük