Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Jubileumot ül az esztergomi Sportalshow

2019.07.08.

author:

Jubileumot ül az esztergomi Sportalshow

Az esztergomi Sportalsó már igen szépen felrajzolta magát a rockzenei térképre, e vonalvezetésnek pedig egyik legmarkánsabb terelője a klub dedikált rockfesztiválja, a Sportalshow, amely idén nyáron már az 5. születésnapját üli meg!

A fesztivál 3 napja körbejárja a hazai rock, punk és metal vonulatokat, amire még egy kis nemzetközi fűszert szórnak a szervezők. Ennek jegyében a hazai vonalat olyan bandák képviselik majd többek között, mint az idén 50 éves P. Mobil vagy a 20 éves Ismerős Arcok, az Aurora, a Fish!, az Alvin És A Mókusok, a Mátyás Attila Band, az Ørdøg, a Watch My Dying, a Don Gatto, az Omega Diatribe vagy a Magma Rise.

külföldi ízekért pár remek underground formáció felel majd, köztük két szlovák csapat: az alternatív rockban utazó, párkányi TooFar, és a rockzenét blues és folk elemekkel díszítő KerecseN Komáromból. Egész nyugati behatások is lesznek, erről a Low Relief francia emo/hardcore-ja és német No Exit punkrockja gondoskodik majd.

A fesztiválra az online elővételes jegyek a TIXA rendszerében várják gazdájukat, ahol a napijegyek és a bérlet mellett a csak a pénteki és szombati napra érvényes hétvégi belépőt is lelünk. A fesztiválra 14 éves kor alatt – felnőtt kísérővel természetesen – díjtalan a belépés.

Sportalshow 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük