Rendezvényszervezés Szakmai cikk

Kárpát-medencei Zeneipari Találkozó lesz az A38 Hajón

2022.05.31.

author:

Kárpát-medencei Zeneipari Találkozó lesz az A38 Hajón

Nagyobb zeneipari tudás, frissülő kapcsolatrendszer, több fellépés a Kárpát-medencei régióban, közös projekteken dolgozó felvidéki és erdélyi promoterek, magyarországi és Kárpát-medencei zenekar-képviselet kialakítása – ennek a lehetőségét kínálja a 2022. június 8-9-én az A38 Hajó fedélzetén, a Hajógyár szervezésében megrendezésre kerülő első Kárpát-medencei Zeneipari Találkozó.

A kétnapos, magyarországi és határon túli zeneipari szakemberek számára szervezett esemény legfőbb célja, hogy összekösse a külhoni magyarlakta térségekben és Magyarországon dolgozó klub- és fesztiváltulajdonosokat, zenei rendezvényszervezőket, a szcéna szereplőit és alkotóit, továbbá az, hogy bemutassa a magyar könnyűzenét támogató állami támogatási rendszert.

A Hajógyár munkatársai külön figyelmet fordítottak arra, hogy a tudásszerzés lehetőségén túl minél több új szakmai kapcsolat szülessen, a programot is ennek megfelelően állították össze. A résztvevők olyan sokéves hazai és vagy nemzetközi zeneipari tapasztalattal és szakmai hálózattal rendelkező szakemberek előadásait hallgathatják meg, mint Lőkös Csaba vagy Horváth Máté. A szakmai programok után olyan feltörekvő, vagy már befutott külhoni zenekarok koncertjeit hallhatja a közönség, mint a Sin Seekas, a Vekt, a Musspell, vagy éppen a Koszika & The HotShots.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kárpát-medencei Zeneipari Találkozó program >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.