Fesztivál ajánló

Kedden indul a 12. Ördögkatlan Fesztivál!

2019.07.28.

author:

Kedden indul a 12. Ördögkatlan Fesztivál!

Nem lehet teljes a hazai fesztiválszezon kulturális fűszerezés nélkül, amelynek egyik legfontosabb alkotója a keddtől a Villányi-hegység lankáit belakó Ördögkatlan Fesztivál! Az ország egyik leghangulatosabb és legbékésebb nagyrendezvénye  augusztus 3-ig várja majd a látogatókat.

Az Ördögkatlan az a rendezvény, ahová bármilyen hangulatban vagy épp életkorban érkezünk, találunk programot. A tánc és zene természetesen nem is kérdés, de ha épp egy színdarabon, jó filmen, esetleg kiállításon szeretnénk merengeni, nem probléma. Bármelyik nap mártózhatunk egyet az irodalom világában, ha pedig aktívan töltenénk a katlan-időnket, akkor szervezett beszélgetésekkel és workshopokkal pallérozhatjuk magunkat. Azt pedig talán felesleges is említeni, hogy mindezek mellett megannyi jó étel, és persze remek ital vár minket a fesztivál helyszíneit róva.

Ha a programok mélyére nézünk, akkor egy nagyon színes, ugyanakkor borzasztóan harmonikus kavalkádot találunk, amelyben tökéletesen működik egy Quimby koncert előtt az Örkény Színház előadása, a Momentán Társulat imprója egy kis Wombo Oechestra-őrülethez, vagy épp a Renaichance workshop alapozása mondjuk a Fran Palermo ritmusai előtt.

Itt nem csak a tájjal és a programokkal kerülünk egy hullámhosszra, hanem valamennyi fesztiválozóval és fesztiválon dolgozóval. Észre sem vesszük, és egész évre elegendő mosoly- és udvariasság-adagot begyűjtöttünk a rendezvényen. Ez egy ilyen fesztivál, és remélhetőleg még hosszú ideig ilyen is marad.

Ördögkatlan 2019 részletes program >>>

Ördögkatlan 2019 jegyek >>>

 

Fotó: Ördögkatlan Fesztivál

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük