Jegyelővétel Koncert ajánló

Koncertekkel a karácsonyfásulás ellen

2019.12.08.

author:

Koncertekkel a karácsonyfásulás ellen

Meglegyintett már a karácsonyi láz? Ha nem akkor azért, fusd át hétköznapi ajánlónkat, hogy megtartsd a koncert- és bulirutint, ha pedig igen, akkor pedig azért keress 1-2 jó programot, hogy kicsit visszatalálj a valóságba! Jó szemezgetést.  

12.09: Booze & Glory, Dürer Kert

Már 10. éve szántja a színpadokat a brit Booze & Glory, és az idei Rockmaraton megdolgozása után a Dürer Kert falait is megtöltik majd jóféle szigetországi street punkkal, aminél jobb hétindítást aligha lelünk a fővárosban! Az estét az olasz Giuda és a lengyel The Analogs nyitják majd.

Booze & Glory @ Dürer Kert jegyek >>>


12.10: Hardline, Dürer Kert

December 10-én a Dürer Kertbe érkezik a ’90-es években indult, az első ‘Double Eclipse’ lemezével igen szépen névjegyet letevő, amerikai hard rock zenekar, a Hardline. A csapat idén tavasszal adta ki hatodik lemezét és ennek turnéjával érkeznek majd hozzánk az év végén. A koncert vendége egy cseh AOR banda, a Black Tiger, valamint a müncheni rock and roll csapat, a Vice.

Hardline @ Dürer Kert jegyek >>>


12.11: CoreLeoni, Dürer Kert

2019. december 11-én Budapesten, a Dürer Kertben játszik a Gotthard alapító gitárosa, Leo Leoni és zenekara, a CoreLeoni. Az évtizedes pályafutást maga mögött tudó Leo mind a mai napig egyike a legnagyobb szenvedéllyel játszó rockzenészeknek. A koncert vendége a svájci heavy metal csapat, a Maxxwell lesz.

CoreLeoni @ Dürer Kert jegyek >>>


12.12: MMAMT, Mika Tivadar Mulató

Mozgalmas évet zár december 12-én a Mika Tivadar Mulatóban Egyedi Péter szólóprojektje a Mindenkinek megvan a maga története, azaz a MMAMT.  Az olykor 9 tagú zenekarral, az olykor egy szál gitárral előadott dalokat ezúttal egy trió szólaltja meg: Egyedi mellé Hegyi Áron (zongora, ének) és Lee Olivér (gitár, ének) társul majd az estén.

MMAMT @ Mika Tivadar Mulató jegyek >>>


12.12: Grizzly, Robot

Kellően tökös estével adhatunk lökést a csütörtöknek, ugyanis december 12-én egyesíti erőit a Woodstock Barbie, a The Royal Freak Out és a Grizzly, és egy baromi izmos, energikus estét robbant majd a Robot bugyraiban!

Grizzly @ Robot jegyek >>>

 

Nyitókép: MMAMT


További decemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük