Hétvégi program ajánló

Közel-keleti ízek, vad művészet és egzotikus útifilm a hónap zárásához

2019.01.23.

author:

Közel-keleti ízek, vad művészet és egzotikus útifilm a hónap zárásához

Szinte minden évben a január vánszorog a leglassabban é talán a legszürkébben, épp ezért bármilyen kapaszkodó jól jön, amivel kicsit gyorsabban és élvezetesebben telik az idő. Most ezekből a ’lendületadó’ programokból válogattunk össze párat:

01.24-25: Globalista Konyha, Bazaar Eclectica

Ínyenc-Kánaán érkezik a hónap végén a Bazaar Eclectica falai közé, ahol január 24-én és január 25-én a Globalista Konyha újabb felvonását kóstolhatjuk meg! A gasztronómiai sorozat első 2019-es eseményének a vendége a közel-keleti kulinária világhírű nagykövete, Anissa Helou lesz. A bejrúti származású Anissa-t a 100 legbefolyásosabb arab nők egyikeként tartják számon, receptjeiben a teljes közel keleti régió ízvilága megjelenik.

Globalista Konyha @ Bazaar Eclectica jegyelővétel >>>


01.24: Bali útifilm vetítés, Lurdy Mozi

Bali szigetéről sokaknak a fehér homokos gyönyörű strandok, luxusvillák, természeti kincsek jutnak eszébe. De vajon mi van ezek mögött? Mi az, ami az odalátogató turista szemei elől mind rejtve maradnak? E számunkra oly távoli és egzotikus világ rejtelmeibe és valódi, életébe nyit kaput január 24-én a Lurdy Mozi, ahol a 4 részes dokumentumfilm utolsó epizódjának a rendhagyó, premier előtti vetítését követően Mátai András beszélget Csapó Andrással Baliról.

Bali útifilm vetítés @ Lurdy Mozi jegyelővétel >>>


01.25: Vad Art Kiállítás, Ankert

A művészet iránti szeretetet népszerűsítő Vad Art csapata ismét  szeánszra hívja a nyitott elméket és január 25-én este illetve éjszaka ismét underground alkotók produkcióival, alkotásaival és persze passzos zenék sorával építi fel a január egyik legizgalmasabb és legsokszínűbb programját az Anker’t bugyraiban.

Vad Art Kiállítás @ Ankert jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.