Jegyelővétel Koncert ajánló

Közösön táncoltatja a Parkot a Dubioza Kolektiv és a Bohemian Betyars!

2020.01.10.

author:

Közösön táncoltatja a Parkot a Dubioza Kolektiv és a Bohemian Betyars!

Elég komoly energiák szabadulnak majd el  augusztus 20-án a Budapest Parkban, ahol a színpadi megőrülés két bizonyított, térségi bajnoka, a bosnyák Dubioza Kolektiv  és a hazai Bohemian Betyars szavatolja majd!

A 2003-ban Szarajevóban alakult Dubioza Kolektiv messzeföldön híres arról, hogy ahol megjelennek, ott ember lába nem marad mozdulatlan. A bosnyák zenekar a balkáni népzenét vegyíti a legkülönfélébb stílusokkal a hip-hoptól kezdve a punkon át egészen a reggae-ig, mindezt elektronikus zenei elemekkel bolondítva. Már több alkalommal hívták táncra a hazai közönséget, mind klubkoncerten, mind fesztiválok nagyszínpadain. Idén ráadásul új nagylemezzel is készülnek, amely a #fakenews címet viseli majd.

Nem meglepő, hogy az ország egyik legbulisabb zsiványai, a Bohemian Betyars csatlakozik be ebbe a hetedhétroszágra szóló táncos mulatságra. A tavaly tizedik jubileumát ünneplő őrült és fékezhetetlen folk-punk csapat szinte már az egész világot bejárta, augusztus 20-án pedig újból a Budapest Park közönségét táncoltatják meg.

Dubioza Kolektiv @ Budapest Park jegyek >>> (január 13-tól)

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.