Buliajánló Jegyelővétel

Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partyja!

2022.08.24.

author:

Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partyja!

Talán 2020 februárja óta először tűnik igazán alkalmasnak a helyzet a Goázis háza táján, hogy felélesszék a régi formulát, vagyis újra külföldi vendéggel kedveskedjenek a rajongóknak, egy vadonatúj, izgalmas fővárosi open-air helyszínen.

A nyárzárónak is tökéletesen illő buli hivatalos Facebook eseményében pedig már bárki megkezdheti az ismerkedést a külföldi vendég – vagyis Antropoph  – szerzeményeivel, a lineup hazai része meg egyértelműen önmagáért beszél, csupa elismert név található a listán, Alien Hardware és a Psybaba Allstars is jelen lesznek.

A kristálytiszta hangzásról és a pazar látványról ráadásul nem más, mint a Funktion-One Hungary és a ChandraHal Creations csapatai gondoskodnak majd – akikkel ha júliusban buliztál velük az első minifesztiváljukon Tapolcán, akkor tudod miről van szó, ha nem, akkor pedig érdemes elmerülni a világukban! Elevenítsük hát fel együtt a nyári emlékeket, méltón búcsúztatva az idei fesztiválszezont a Goázis igencsak különlegesnek ígérkező éjszakájával!

Tariki Ritual vol.5  jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük