Fesztivál ajánló

Megérkeztek az Alterába 2019 fellépői!

2018.11.02.

author:

Megérkeztek az Alterába 2019 fellépői!

Jövőre a 10. életévébe lép az ország egyik legszerethetőbb rendezvénye az Alterába Fesztivál! A szép lassan a Vas és a környező megyék legjelentősebb nyárfelező eseményévé érett fesztivál már a kezdetektől a baráti légkörre, korrekt árakra és az élhető méretre esküszik, az pedig szintén nem véletlen, hogy az Alterába már háromszor elnyerte a Fair Play díjat, mint a hazai zenekarok kedvenc eseménye. 

A fesztivál pedig szorgosság terén is az élen van a hazai rendezvények között, ugyanis rendre már az ősz / tél folyamán megkapjuk a teljes fellépősort, hogy még véletlen se legyen lutri, hogy mire vesszünk jegyet. Nem lesz ez másképp a 2019-es kiadás esetén sem, úgyhogy nézzük is, kik azok akik már biztosan ott lesznek július 9. és július 14. között a Rába Szabadidőcentrumban!

Punnany Massif, Vad Fruttik, 30y, Road, Ossian, Depresszió, Kaukázus, Intim Torna Illegál, Anna & the Barbies, Péterfy Bori & Love Band, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Magashegyi Underground, Müller Péter Sziámi Andfriends, Bagossy Brothers Company, Firkin, Zaporozsec, Konyha, Ed Philips and the Memphis Patrol, AC/DP, Das Model, Smoking Frog, Einstand, Csaknekedkislány, Idegen

A rendezvényre a jegyelővétel november 12-én indul.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük