Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Megérkeztek az első fellépők az Electric Castle 2020-ra!

2019.12.03.

author:

Megérkeztek az első fellépők az Electric Castle 2020-ra!

Az elmúlt években igazi térségi nagyágyúvá növekedett és fejlődött az erdélyi Electric Castle, de ez még véletlen sem jelenti, hogy a babérjain ülne a fesztivál,  úgyhogy nyugodtan készpénznek vehetjük, hogy 2020 nyarának a derekán ismét a bonchidai Bánffy-kastély mellett lesz Európa egyik nagyrendezvény-központja!

A dátum, amit mindehhez feltétlen tartsuk fejben, az a július 15. és a július 19. közötti időszak, és jobb ha nagyon aktív 5 napra készülünk, ugyanis nem csak egy nagyon eklektikus, friss tehetségekkel és világsztárokkal spékelt fellépősort kapunk – köztük már most olyan nevekkel, mint a Twenty One Pilots, a Foals, a The Neighbourhood, Fisher, Zhu, Floating Points, Rezz, Tycho vagy Amon Tobin  – de a kortárs művészet legjobb képviselői, mint 2020-ban például Robert Henke, James Clar és Claire Hentsch, is rendre a rendezvény arculatát színesítik, az pedig már csak hab a tortán, hogy a térség a kontinens egyik legszebb természeti hátterét adja a fesztiválhoz!

A magyar érdeklődőknek pedig külön jó hír, hogy az előző kiadáshoz hasonlóan a 2020-as fesztiválra is elérhetőek a belépők a TIXA rendszerében!

One Comment
  1. […] a már az első bejelentés után sem szégyenkező fellépősorhoz – amelyben többek között olyan nevek szerepeltek, mint […]

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük