Koncert ajánló

Megvan a Vad Fruttik jubileum új időpontja!

2020.03.16.

author:

Megvan a Vad Fruttik jubileum új időpontja!

Sajnos idén márciusban a Magyarországon kialakult egészségügyi helyzet miatt nem tudjuk megünnepelni a Vad Fruttik 15 évét a Sportarénában, de szerencsére a rajongóknak nem kellett sokat várniuk, már be is írhatják az új időpontit a naptárukba! 

A nagyszabású születésnapi eseményre 2021 elején, egész pontosan február 14-én vasárnap kerül majd sor az eredetileg is tervezett helyszínen, azaz a Papp László Budapest Sportarénában. Ezzel és a jegyekkel kapcsolatban a csapat is nyilatkozott:

“A jelenleg érvényben lévő rendkívüli kormányrendelkezések miatt* az eredetileg 2020. március 21-re meghirdetett Vad Fruttik jubileumi koncert a Budapest Arénában új időpontban kerül megrendezésre. A koncertet változatlan feltételek mellett 2021. február 14-én tartjuk meg. A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek. Azok számára akinek az új időpont nem felel meg a jegyek visszaváltására ez elkövetkező 30 napban (2020. április 15-ig) van lehetőség a TIXA Jegyirodáján keresztül. A visszaigénylést e-mailben lehet megtenni, és az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre kell küldeni. Nagy segítség a Tixa munkatársai számára, ha ebben az e-mailben feltüntetik a rendelésazonosítót, melyet a jegyeket tartalmazó korábbi levél tárgyában találnak meg.”

Vad Fruttik jubileum infók és jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.