Koncert ajánló

Metal az év végére: Within Temptation, Lordi, August Burns Red, Myrkur és a többiek!

2018.11.08.

author:

Metal az év végére: Within Temptation, Lordi, August Burns Red, Myrkur és a többiek!

Nem lehet okuk panaszra a fémzenei híveinek az idei ősz felhozatalára, de az biztos, hogy akad pár igazi csúcspont a klubkoncertek terén, amint hiba lenne kihagyni!  A alábbi merengésünkben egy jó hónapra valót  szedtünk össze ezekből az eseményekből, szóval nyakizmokat, hangszálakat melegíts, és hajrá! (Jegyelővétel a fellépők nevére kattintva)

Az hónapos túrát november 12-én egy vaskos stoner elborulással kezdhetjük a Dürerben, aminek főszereplői a lengyel Belzebong, a francia The Necromancers és a hazai Red Swamp lesznek. A lucskos mocsár-riffek után a szemünkkel is csemegézhetünk egyet, ugyanis a finn hard rock és heavy metal mára már ikonikus csapata, a Lordi tálal egy hatalmas shock-rock showt a Barba Negrában november 14-én a Follow The Cipher és a Silver Dust melegítése után.

A  november egyik legharapósabb estéje hasít majd bele az Akvárium Klub légterébe 27-én, ahol a hazánkat kimondottan szívesen látogató August Burns Red aprítja majd fel a nagyterem színpadát. Szorgos munkájukat segíti majd a Wage War és a Betraying The Martyrs. December 3-án érdemes lesz visszakanyarodni a Dürer Kertbe, hiszen az amerikai Silent Planet, a brit Acres és a szintén amerikai Comrades mutat utat a naprakész metalcore és post-rock világába.

Az  év vége egyik legnagyobb fémzenei eseménye kétségtelenül a holland Within Temptation érkezése lesz, akik világszínvonalú szimfonikus metal továbbképzést tartanak majd december 12-én a Tüskecsarnokban, a Beyond The Black társaságában. A varázslatos női ének jegyében mehetünk majd tovább a jó hónapos metal-kanyar utolsó állomására, a Dürer Kertbe: démoni ám gyönyörű zenét hoz ide december 13-ra Amalie Bruun és zenekara, a dán Myrkur, és kísérőjük, a brit Jo Quail.

 


Hallgasd meg az előadókat a TIXA zeneajánlójában!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük