Jegyelővétel

Mindhárom SZÉP kártya zsebbel vehetünk koncertjegyet december 31-ig!

2021.04.23.

author:

Mindhárom SZÉP kártya zsebbel vehetünk koncertjegyet december 31-ig!

Jó hír érkezett a kultúrára és kikapcsolódásra éhes SZÉP kártya tulajdonosoknak: 2021. április 25-től egészen 2021. december 31-ig  minden SZÉP kártya elfogadóhely mindhárom zsebről (alszámláról) elfogadhat fizetést.

Hogy ez mit jelent? Nos, lényegében azt, hogy bármilyen ‘zsebben’  is ragadt bent SZÉP kártya egyenlegünk, azt nyugodtan felhasználhatjuk bármilyen olyan lehetőségre, amelynél él ez a fizetési lehetőség! Így ha mondjuk fesztiválbérletre, koncertjegyre fáj a fogunk, akkor az nyugodtan fizethetjük mondjuk a szállás vagy épp a vendéglátás alszámláról is. Ezt egyébként a fizetésnél lehet kiválasztani, amikor a rendszer átnavigál minket a kártyakibocsájtó felületére.

Alább a rendelet pontos szövege:

„22. § 2021. december 31-ig az Szja tv. 71. § (1) bekezdése alapján béren kívüli juttatásként az egyes alszámlákra utalt Széchenyi Pihenő Kártya juttatást a szolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadói szerződésétől eltérően az 5. § (1) bekezdése szerinti eredeti alszámlánál meghatározott tevékenységi körébe tartozó szolgáltatás ellenértékének megfizetésére egy másik alszámlán lévő egyenleget is elfogadhatja, valamint a kártyabirtokos az egyes alszámlákon lévő pénzeszközt a 3. § (2) bekezdésétől eltérően az 5. § (1) bekezdése szerinti másik alszámlánál meghatározott szolgáltatás ellenértékének megfizetésére is – ide nem értve a szolgáltatás közvetítését – felhasználhatja.”

Néhány SZÉP kártyával fizethető esemény a Tixán:

SZÉP Kártyával fizethető rendezvények (teljes lista) >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük