Koncert ajánló

Német ambient és hazai underground – koncertek a hétre!

2019.01.14.

author:

Német ambient és hazai underground – koncertek a hétre!

Szép lassan visszacsúszunk a hétköznapokba és az év normál folyamába, úgyhogy érdemes egy-egy programmal jutalmaznunk magunkat a januári monotonitásban, amihez alább lelitek pár javaslatunkat, legalábbis ami ezt a hetet illeti!

01.17: Schiller live, MOMKult

A többszörös arany és platinalemezes Christopher von Deylent 2019-ben ünnepli a Shiller produkció fennállásának 20. évét, méghozzá egy a korábbi slágereket is felvonultató, álomszerű hang és fényhatásokkal támogatott szett keretében, amelyet Budapesten január 17-én, a MOM Kulturális Központban élhetjük át a különleges zenei utazást.

Schiller live @ MOMKult jegyelővétel >>>


01.18: The Beans, Dürer Kert

Közel egy évig pihenőben volt a  budapesti The Beans elborulásoktól sem idegenkedő garázsrock zenéje, de 2018 legvégén egy vadonatúj, King Fuzz névre keresztelt albumot villantottak, majd ennek folytatásaként január 18-án a Dürer Kertben jól be is mutatják majd friss szerzeményeiket pár ízes. régi nótával körítve. A koncerten a Fat & Cute és az Eyes on U vezeti majd fel

The Beans @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


01.18: The Southern Oracle, Dürer Kert

Január 18-ra jut még lemezbemutató a Dürer Kertbe, hiszen a hazai underground metal egyik zászlóvivője, a The Southern Oracle négy év után úja albummal rukkolt elő, amellyel ezen az estén élőben is megdolgozzák majd a rajongóikat! A Hiraeth korong anyaga a klub középső termében csendül majd fel, a Stubborn és a Wishes várhatóan igen hathatós felvezetése után.

The Southern Oracle @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


01.18: Cry Free, ELLÁTÓház

A klasszikus rock híveinek mindenképp érdemes lesz 18-án pénteken este betérniük az ELLÁTÓházba, mert két legendás csapat, a Deep Purple és a Pink Floyd zenéje előtt is tiszteleg majd a Cry Free zenekar,  garantálva, hogy egy nagyon nívós zenei élménnyel gazdagodva ugorhassunk majd neki a hétvégének.

Cry Free @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


01.19: Nyers, Robot

Az idei év indításához a hazai undergournd egyik ikonikus csapata is ad egy löketet, avagy a Nyers újra Budapesten! A hazai modern alternatív rock kialakításában tevékenyen bábáskodó csapat január 19-én zenél majd egyet a Robotban. Az este melegítésében a Scare in Deep zenekar nyúlt majd segítséget.

Nyers @ Robot jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük