Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Nyárzáró élményspájzolás (1. rész)

2019.08.18.

author:

Nyárzáró élményspájzolás (1. rész)

Ideje elkezdenünk rajzolni azt a bizonyos pontot  a nyár végére, de  semmi akadálya annak, hogy az inkább egy felkiáltójel legyen, azaz ugyan azzal a lendülettel búcsúzzunk az évszaktól, mint amilyennel nekilendültünk! Ehhez mankónak íme az augusztus utolsó előtti hetének a menüje!  

08.19: Bohemian Betyars, Budapest Park

Letudta első évtizedét az ország talán legenergikusabb és legbulisabb csapata, a Bohemian Betyars! Ez pedig vitán felül méltó ünneplést kíván, amelyet a csapat augusztusban 19-énBudapest Parkban meg is ejti! A koncert után egy masszív Necc Party fokozza majd tovább a hangulatot!

Bohemian Betyars @ Budapest Park jegyek >>>

Necc Party @ Budapest Park jegyek >>>


08.19: Crazy Town, Analog Music Hall

Idén nyáron, két és fél évvel az előző koncertjük után, a Crazy Town is visszatér Budapestre, és az Analog Music Hall falai közé hazai rajongóknak is elhozza a ‘The Gift Of The Game’ album jubileumi turnéját, olyan dalokat sorakoztatva fel, mint a Toxic, a Black Cloud, a Darkside, a Revolving Door és persze a Butterfly.

Crazy Town @ Analog Music Hall jegyek >>>


08.19: RetroStars, Balatonfüred

Balatonfürednek is kijut a retro hangulatból, hiszen kilencedik alkalommal üti fel a fejét az egynapos RetroStars, az ország első retro-tematikájú fesztiválja.  Az augusztus 19-i nosztalgiafolyam a SunCity komplexumot lakja majd be, mégpedig olyan fellépőkkel, mint a Pa-Dö-Dö, Csonka Pici, Groovehouse,  V-Tech, a Kozmix, az Animal Cannibals és még sokan!

RetroStars 2019 jegyek >>>


08.20: Bury Tomorrow, Dürer Kert

Semmit sem veszít a lendületéből a nyári koncertszezon az évszak végére sem, ennek jegyében érkezik például a brit Bury Tomorrow is, akik a Rockmaraton 2019 fellépésük után Budapestet is megzúzzák majd! A csapat utoljára három éve koncertezett Budapesten, épp ezért az új tételek mellett erősen számíthatunk majd a régi kedvencek felcsendülésére is augusztus 20-ánDürer Kertben!

Bury Tomorrow @ Dürer Kert jegyek >>>


08.22-25: Csokoládé Fesztivál, Szerencs

Szó szerint az ország legédesebb nyárzáró eseménye a szerencsi Csokoládé Fesztivál! A megannyi édes nyalánkság mellett ráadásul egy igazi fesztiválprogramot is kapunk majd augusztus 22. és augusztus 25. között, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Magna Cum Laude, a Road, a Kowalsky Meg A  Vega, a Paddy & The Rats, a Hooligans, Horváth Tamás, a New Level Empire és még sokan!

Csokoládé Fesztivál 2019 jegyek >>>


08.22: For The Fallen Dreams, Dürer Kert

Egy elég komoly nyárzáró buli csapódik majd be augusztus 22-énDürer Kert Room 041 termébe: 11 év után visszatér Budapestre a For The Fallen Dreams, ráadásul az este további vadításának a jegyében velük érkezik a Skywalker, az InVisions és a The Royal is.

For The Fallen Dreams @ Dürer Kert jegyek >>>


08.23: Krúbi, Budapest Park

Érett már egy ideje a dolog, és a Budapest Park nem is kerülgette tovább a forró kását: augusztus 23-án az ország legnagyobb klubjának a színpadát is beveszi Krúbi! Társai és a hangulat befűtői Kapitány Máté ft. Lil Frakk, Mikee Mykanic, Saiid és Dé:Nash lesznek, a levezetéshez pedig egy RapCaviar bulit kapnak majd a tisztelt egybegyűltek! !

Krúbi @ Budapest Park jegyek >>>

RapCaviar @ Budapest Park jegyek >>>


08.24: Anna And The Barbies, Budapest Park

Évfordulózik az Anna And The Barbies is 2019-ben, ez pedig tudjuk mit jelent: egy hatalmas  bulit a Budapest Parkban, amibe belefér a zenekar másfél évtizedes történeték a java! Hangulatos közönség-melegítésért pedig Apey felel majd ezen az estén. Természetesen ezúttal sem zár a Park a koncertek után: egy Lithium Light, és egy Freddie Mercury Night vezet majd át minket a vasárnap hajnalba.

Anna And The Barbies @ Budapest Park jegyek >>>

Lithium Light @ Budapest Park jegyek >>>

Freddie Mercury Night @ Budapest Park jegyek >>>


08.24: Keep Floyding, Aquincum Romkert

Ismét életre hívja a legendás Live at Pompeii koncertfilm programját a Keep Floyding! A harmadik, egyben utolsó ilyen rendhagyó alkalomra is az Aquincum Romkertben kerül majd sor, augusztus 24-én este,


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük