Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Nyárzáró élményspájzolás (2. rész)

2019.08.25.

author:

Nyárzáró élményspájzolás (2. rész)

A nyár utolsó hetének is egy kellemes programturmixszal vághatunk neki, amiben a koncerteken és a szezon utolsó fesztiváljai mellett még éjszakai pancsolás, sőt egy pofozóbajnokság is bekerült! 

08.28-31: Moto-Rock Weekend, Hajdúnánás

Ismét fémízű pontot tehetnek majd a nyár végére a hajdúnánási rockzene rajongók, ugyanis 2019-ben is érkezik a térség stabil szezonzáró eseménye a Moto-Rock WeekendAugusztus 28. és augusztus 31. között tehát ismét összegyűlnek majd a hazai rockzene jeles nevei, és levezényelnek egy off-programokkal gazdagon fűszerezett, hangulatos rockfesztivált a városi gyógyfürdő fövenyén! Páran a fellépőkből:  Ossian, Road, P.Mobil, Lord, Dorothy, Pokolgép, Alvin és a Mókusok,

Moto-Rock Weekend 2019 jegyek >>>


08.29-09.01: UbikEklektik, Zsámbék

Szerencsére Magyarországon is egyre nagyobb tere van az alternatív és underground önkifejezési formáknak, legyen zene, képző- vagy épp  mozgásművészet. Ezeknek az egyre fontosabb kulturális építőelemeknek pedig kijár a megfelelő fórum, amelyek közül az egyik leghangulatosabb a zsámbéki UbikEklektik fesztivál! Ízelítő a fellépőkből: Mordái, Óperentzia, Bohemian Betyars, Freakin Disco, Deep Glaze, Carson Coma, ….

UbikEklektik 2019 jegyek >>>


08.29: Follow The Flow, Budapest Park

Az óriási sikerű lemezbemutató után augusztus 29-én  még egy önálló szeánszra visszatér a Follow The Flow, és a nyárindítás után az évszak lezárását is a Budapest Parkban intézi majd a csapat, ami után egy Match Party-t kapunk majd levezetésnek!

Follow The Flow @ Budapest Park jegyek >>>

Match Party @ Budapest Park jegyek >>>


08.29: Mörk, ELLÁTÓház

A Mörk néhány éve tűnt fel a hazai undergroundban egy friss, furcsa és izgalmas színfoltként, soul, funk és jazz alapokra épülő szabad szellemű zenével. Ezt az egyedi és nívós ritmusvilágot legközelebb augusztus 29-én érhetik majd tetten a fővárosi rajongók az ELLÁTÓházban.

Mörk @ ELLÁTÓház jegyek >>>


08.30: Kowalsky meg a Vega, Budapest Park

Idén nyáron a Kowalsky meg a Vega is tesz egy kitérőt a Budapest Park 2019-es szezonjába, és augusztus 30-án az ország egyik kedvenc koncertcsapata felcsendíti a zenekar legnagyobb slágereit a klubban! A koncert után a NeverNight Party rockzenéje és a Be Massive csapat basszus alapú elektronikus muzsikája gondoskodik a leveztésről.

Kowalsky meg a Vega @ Budapest Park jegyek >>>

NeverNight Party @ Budapest Park jegyek >>>

Be Massive @ Budapest Park jegyek >>>


08.30: Éjszakai fürdőzés, Dagály Fürdő

Igazi szezonhoz passzos programmal, egy kiadós éjszakai fürdőzéssel zárhatjuk a nyarat augusztus 30-án a Dagály Fürdőben, a Spabook csapatának a szervezésében. A program során megtekinthető lesz a fürdő gépészete, az érdeklődők bekukkanthatnak a kulisszák mögé, végül a wellness részlegben, illetve a kinti termálmedencében pihenhetnek a csillagos ég alatt.

Éjszakai fürdőzés @ Dagály Fürdő jegyek >>>


08.31: Parádé Remember, Budapest Park

Volt valamikor rég egy Budapest Parádé, ahol a berlini Love Parade mintájára hömpölygött a tömeg a főváros utcáin és terein és aminek az emléke még sokunkban ott él. A legendás esemény augusztus 31-én egyetlen estére visszatér a fővárosba, a Budapest Parkba, ahol újra átélhetjük azt a bizonyos lüktetést, ama korszak legnagyobb világsztárjaival – mint például ATB, a Faithless, Mauro Picotto vagy Marusha –  és a legjobb magyar Dj-kel!

Parádé Remember @ Budapest Park jegyek >>>


ELMARAD – 09.01: Pofozó Bajnokság, Dürer Kert

Az igazság néha fáj, és olykor a szórakozás is. Ennek iskolapéldáját kapjuk az ősz első napján a Dürer Kertben az I. Magyar Pofozó Bajnokság égisze alatt. Lehet utálni vagy szeretni, de az biztos hogy nem mindennapi látványosságban lesz részünk ezen az estén, a csattanó pedig vitán felült garantált!

Pofozó Bajnokság @ Dürer Kert jegyek >>>


További augusztusi események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük