Egyéb Hétvégi program ajánló

Programok a Valentin nap jegyében

2019.02.06.

author:

Programok a Valentin nap jegyében

Akár megtartjuk, akár nem, a Valentin nap visszavonhatatlanul része lett az évindító társadalmi rituáléinknak. Ennek jegyében pedig már nem csak romantikus ajándékok sorába futhatunk bele, de az év első igazi programdömpingjét is meghozza a február közepe! Természetesen már rég nem csak a jól bevált Valentin-bulik soráról szól ez az este és a környező pár nap, hanem megannyi izgalmas, rendhagyó programot és lehetőséget is lelünk a kínálatban, ebből válogattunk össze most néhányat!

02.12: A szerelem és az apróbetűs rész, Lurdy Mozi

Vajon jól választunk? Egyáltalán mi alapján választunk? Ha jól választunk az elég ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések mélyére néz majd Dr. Várkonyi Andrea pszichológus február 12-én a Lurdy Moziban.

További részletek és jegyelővétel >>>

♥ ♥ ♥

02.14: Szerelem a költészetben,  Villányi úti Konferenciaközpont

“Mindenkit érnek traumák a mindennapokban, amelyeket valahogy fel kell dolgoznia. A költészet pedig pont erre van kitalálva.” – Nyáry Krisztián kommunikációs szakember, könyvkiadó, író, és irodalomtörténész mesél a versek lélekgyógyító erejéről február 14-én, a Villányi úti Konferenciaközpontban.

További részletek és jegyelővétel >>>

♥ ♥ ♥

02.15: Valentin napi szobakoncert, Leskowsky Hangszergyűjtemény

Különleges programmal várja a kecskeméti Leskowsky Hangszergyűjtemény a vendégeit Valentin nap alkalmából, melynek főszereplő egy exkluzív esti tárlatvezetés, páros hangszerek, közös zenélés, harmonikus pillanatok és persze az idei érkező párok! A vendégeket finom forralt bor és indiai fűszeres tea várja,  az interaktív élménytúrát követően pedig  Bardócz L. Csaba, bárd, dalköltő ad koncertet.

További részletek és jegyelővétel >>>

♥ ♥ ♥

02.15: FridayVIBE, Spiler Sanghai

A VIBE csapatának második pénteki kiruccanása a Spíler Shanghai Secret barban, ahol február 15-én éjjel mi más is lehetne a főszereplő, mint a szerelem! A zenei felelősök ezúttal rengeteg új és klasszikus slágerrel frissítik be a lejátszási listákat, hogy stílusosan elrepítsenek minket Ázsiába és ízelítőt adjanak a várva várt tavasz minden árnyalatából!

További részletek és jegyelővétel >>>

..és egy különleges ajánlat:

Valentin napi páros, 5 és 10 napos bérlet a Művészetek Völgye 2019-re!

Február 14-én, a nap első pillanatától indul a Művészetek Völgye 2019 különleges Valentin napi akciója:  ha ezen a napon páros 5 vagy 10 napra érvényes bérletet váltotok a fesztiválra, akkor a rendezvény ideje alatt egy helyszíni fotózáson vehettek részt ott, ahova csak a Völgy sztárjai juthatnak be, a Panoráma Színpad backstage-ben!

Művészetek Völgye 2019 akciós jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük