Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Retro, tribute, Die Antwoord és Apey & the Pea – koncertajánló a hétvégére

2018.08.13.

author:

Retro, tribute, Die Antwoord és Apey & the Pea – koncertajánló a hétvégére

Lassan kifelé sétálunk a nyárból, de szerencsére ebből semmi sem látszódik a programok mennyiségét nézve, épp ezért a Tixa csapata ismét ad egy kis kapaszkodót, hogy hová érdemes ellátogatni ezen a hétvégén.

08.18: Die Antwoord, Budapest Park (Budapest)

Augusztus 18-án a kompromisszummentes pop egyik legjelesebb művelője, a Die Antwoord tér vissza Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére. A világsikerükig sokak számára teljesen ismeretlen zef kultúrából érkező, és azt maradéktalanul fel is vállaló, dél-afrikai csapat már szerencsére többször is megvillantotta a képességeit a hazai közönségnek, így már nagyon jól tudjuk, eszméletlen húzós show-t kapunk majd ezen a szombaton a Budapest Parkban.

Die Antwoord @ Budapest Park jegyelővétel >>>

 

08.17: Dirty Black Summer Tribute Fesztivál, Dürer Kert (Budapest)

AC / DC, Guns N’ Roses, System Of A Down, Red Hot Chili Peppers, Blink 182, Manowar és Ozzy Osbourne élőben egyazon estén? Nem, nem valami álomfesztiválról beszélünk a világ túlsó felén, hanem a Dürer Kert nyárzáró koncertsorának egy igazán ízes etapjáról, amikor is egy nagy csokor hazai zenész fog tisztelegni közel tucatnyi legendás banda zenéje előtt, a Dirty Black Summer Tribute Fesztivál égisze alatt.

Dirty Black Summer Tribute Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>

 

08.18: Apey & the Pea, Jam Garden (Hatvan)

A keménykötésű metal hazai éllovasai – alias Apey & the Pea –  finoman szólva sem ejtőzéssel tölti a nyarat, és a Sziget Fesztivál, majd a Barba Negra Track megzúzása után a hatvani Jam Garden színpadát kapják majd szét a srácok augusztus 18-án. Ami biztos: masszív riffeléssel fűszerezett súlyos metal lesz a jutalma mindenkinek, aki ezen a szombaton ellátogat a szabadtéri helyre!

Apey & the Pea @ Jam Garden jegyelővétel >>>

 

08.19: RetroStars #8, Suncity (Balatonfüred)

Augusztus 19-én nem csak a Balaton hűsítő vizében mártózhatunk egy jót Füreden, hanem a retro hullámait is meglovagolhatjuk, ugyanis 8. alkalommal vár majd minket a város egyik legnagyobb és legnépszerűbb szabadtéri rendezvénye, a RetroStars! A múltidézés felelősei ezúttal a V-Tech, a Bon Bon, a Kozmix, az Ámokfutók, az Animal Cannibals, Náksi Attila, Krisz Rudi, Császár Előd, Dj Dominique, Dr Brs & Senor Grande és Rakonczai Imre lesznek.

RetroStars 2018 jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük