zene

Sötét hangulatú imidzs-klippel jelentkezett a Solidity: Death Certificate

2022.08.19.

author:

Sötét hangulatú imidzs-klippel jelentkezett a Solidity: Death Certificate

„Death Certificate” címmel egy meglepően sötét hangulatú imidzs-klippel lepte meg rajongóit az augusztusban 10. születésnapját ünneplő Solidity zenekar. A klip alapját a májusban megjelent „Evolution Of Prodigality” albumuk azonos című koncepciózus, monstre tételének első darabja adta.

Kovács Attila „Penge”, a banda frontembere a következőket fűzte a dalhoz:  „Próbáltuk kiválasztani azt a dalt az albumról, ami az általunk megálmodott, s a klipben végig uralkodó fekete-UV zöld környezetet leginkább kiszolgálja. A választott dal rövid, tempós, technikás, és elég dallamos ahhoz, hogy hamar beégjen az emberek fülébe.”

A modern elektronikus / proggresszív / melodic death metal vonalon mozgó Solidity ma este ünnepli 10. születésnapját az S8 Underground Club színpadán 3 remek banda társaságában.

„Szerettünk volna születésnaposként mi ajándékot adni a rajongóinknak, ezért döntöttünk úgy, hogy a 10. születésnapunk alkalmából dobjuk ki az új videónkat. Elég komor hangulatú image klip lett, egy csipetnyi történettel megbolondítva az album legrövidebb, egyben az egyik legtempósabb dalára.” – tette hozzá Penge. 

Solidity turnéállomások 2022:

  • 08.19. Budapest – S8 Underground Club

  • 09.17. Kecskemét – Kilele Music Cafe

  • 09.24. Várpalota – Alagsor söröző

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük