Jegyelővétel Koncert ajánló

Szabó Balázstól a Conan-ig – koncertek az első novemberi hétköznapokra

2019.11.03.

author:

Szabó Balázstól a Conan-ig – koncertek az első novemberi hétköznapokra

Bizony, már a novembernél járunk, szép lassan bekúsznak az év végi teendők, egyre többször nézünk a 2020-as programok irányába. Viszont mindez korántsem jelenti, hogy akárcsak nyomokban is temetni kellene a 2019-et, hogy ezt bizonyítsuk, össze is szedtünk pár hónapindító koncertet a hétköznapokra.

 11.04: Szabó Balázs Bandája, Erkel Színház

Sok csodálatos koncertet hozott már eddig is a Szabó Balázs Bandája tizedik, jubileumi éve, de biztosak lehetünk benne, hogy az ünnepi év egyik legizgalmasabb koncertje november 4-én az Erkel Színházban vár majd a rajongókra! A  zenész régi álma válik majd valóra ezen az estén, megannyi megzenésített verssel, és csak erre az estére kialakított hangzással.

Szabó Balázs Bandája @ Erkel Színház >>>


11.07: Bars and Melody, Analog Music Hall

A két angol fiatal zenei tehetség, Leondre Devries és Charlie Lenehan késő őszi turnéján sem hagyja  ki  Magyarországot és 2019. november 7-én, egy last minute koncertre és közönségtalálkozóra ismét visszatérnek Budapestre! Az elképesztő sikersztorit magáénak tudható brit popduó a közelgő új albuma jegyében érkezik majd az Analog Music Hall-ba, ahol valamennyi jegy mellé jár a meet & greet lehetőség is!

Bars and Melody @ Analog Music Hall jegyek >>>


11.07: Conan, Dürer Kert

November 7-én nem kizárt, hogy fekete lyukká változik a Dürer Kert, ugyanis az évszak egyik legsúlyosabb estéjét katalizálja majd a brit doom és sludge miliő legmasszívabb képviselője, a Conan! Két, a mainstreamről nyomokban sem hallott csapat növeli majd az ékszaka súlyát: az amerikai Un és a szintén amerikai Sixes sorakozik fel a klub színpadára a Conan elé.

Conan @ Dürer Kert jegyek >>>


11.07: Gold, Robot

Valahol a dark rock, a noise rock és a post metal által meghatározott mezsgyén mozog a holland Gold, ennek megfelelő melankolikus ám intenzív zenével, amelyből négy év után, 2019. november 7-én ismét élőben mártózhatunk majd meg, a Robot bugyraiban. Az estét a hazai Törzs és kiváló post-rockja indítja majd el!

Gold @ Robot jegyek >>>


11.07: Muriel, ELLÁTÓház

Funkban és rockban alaposan kiérlelt popzene csendül majd november 7-én az ELLÁTÓház színpadán, ugyanis a stílusok fúziójának egyik legjobb hazai művelője, a Muriel érkezik majd a belvárosi klubba, ízes ritmusszőnyeget terítve az ősz utolsó hónapja elé!

Muriel @ ELLÁTÓház jegyek >>>

 


További novemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük