Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Szörny-metaltól a house csemegékig – programok a hétre

2018.11.05.

author:

Szörny-metaltól a house csemegékig – programok a hétre

Az ősz utolsó hónapjára már markánsan felfelé ível a bulik és koncertek száma, úgyhogy tényleg érdemes iránytűt használni a fővárosi éjszakákhoz, amit mi most a friss ajánlónkkal a kezetekbe is adunk. Íme!  

11.14: Lordi, Barba Negra

A szörnyek visszatérnek Magyarországra, avagy 2018. november 14-én, két évvel az előző koncertjük után ismét Budapestre látogat a Lordi! A finn hard rock és heavy metal mára már ikonikus, egykor Eurovizó nyertes formációja a Barba Negra színpadán, a legújabb, Sexorcism című albumuk anyagával felfegyverkezve, ismét megmutatja, milyen is egy hamisítatlan északi shock-rock show!

Lordi @ Barba Negra jegyelővétel >>>


11.08: Decapitated, Dürer Kert

A több mint 20 éve működő Decapitated pusztít majd november 8-án a Dürer Kertben! A legutóbbi, Anticult című lemezükkel felfegyverkezve veszik majd be magukat klubba, de nem egyedül: az turnén a dán dallamos death metal brigád, a Hatesphere és a lengyel industrial metal csapat, a Thy Disease lesz kíséri majd őket.

Decapitated @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


11.08: The Immigrants, Instant

Egy igen sikerese amerikai turné után tért haza a The Immigrants, ennek örömére, és az újonnan felszedett tengerentúli rutinnal erősödve, zenélnek is egyet a budapesti rajongóknak az Instantban! A november 8-i koncerten a hazai space-rock banda vendége a Humbugs és a Mongoose Limit lesznek.

The Immigrants @ Instant jegyelővétel >>>


11.09: Dan Patlansky,  Analog Music Hall

2018. november 9-én visszatér Budapestre a blues-rajongó hazai közönség egyik új kedvence, a dél-afrikai Dan Patlansky! Az elképesztő tehetséggel és markáns hanggal megáldott zenészt Joe Satriani 2015-ös turnéjának budapesti állomásán ismerhette meg a hazai közönség, majd 2016-os és 2017-es A38  fellépés után indén novemberben az Analog Music Hall falai között szítja fel a zenei tüzet!

Dan Patlansky @ Analog Music Hall jegyelővétel >>>


11.10: Get Frisky @ Cinema Hall

A house-zene egyik legmasszívabb bástyája, a friskyRadio dedikált bulija másodszor érkezik Budapestre! A nívós, több mint 15  éves múltra visszatekintő adó mára már valóságos intézmény a stílusban, e hozzáértés jegyében pedig olyan fellépőket sorakoznak majd november 10-én Cinema Hallban, mint Pole Folder, Matan Caspi, Paul Sawyer és Sebastian Busto.

Get Frisky @ Cinema Hall jegyelővétel >>>


11.10: The Bits, Muzikum

Ismét Beatles-est a Muzikumban! A The Bits november 10-én újra megpendíti a zenetörténeti ritmusokat, és ezúttal az A Hard Day’s Night és a Help! albumok dalaival vértez majd fel minket az ősz ellen, és kelti életre a rockzene történetének talán legfontosabb számait.

The Bits @ Muzikum jegyelővétel >>>


11.13: Vinnie Moore, Dürer Kert

A Vicious Rumors egykori gitárosa, az élő rock-történelem, Vinnie Moore érkezik november 13-án Budapestre! A legendás zenész – aki a kultikus bandája mellett olyan zenekarokban játszott már, mint például az Alice Cooper Band, vagy az UFO –  első alkalommal érkezik Budapestre, és mutatja meg élőben a tudását a Dürer Kertben, úgyhogy az esemény túlzás nélkül kötelező a power metal híveinek.

Vinnie Moore @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


11.13: Soft Kill, Robot

A magukat a ’sad rock’ stílussal jellemző amerikai Soft Kill hozza el melankolikus alternatív világát november 13-án a Robotba. a koncert és az európai turné apropója pedig a csapat májusban megjelent, Savior című albuma, amelynek jó pár tételét élőben is megkapjuk majd ezen az estén

Soft Kill @ Robot jegyelővétel >>>


Hallgasd meg az előadókat a TIXA heti zeneajánlójában!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük