Koncert ajánló Zenekar hírek

Támad a Krúbi-alteregó: megjelent Grúbi első dala, az xd!

2019.08.18.

author:

Támad a Krúbi-alteregó: megjelent Grúbi első dala, az xd!

A Krúbi néven ismert rapper 2017-ben robbant be a köztudatba, útját pedig azóta is teltházas koncertek fémjelzik. Első nagylemeze tavaly tavasszal jelent meg Nehézlábérzés címmel, idén februárban pedig Zárolás Feloldva című EP-jével borzolta a kedélyeket.

A szabadszájúságáról ismert rapper most pedig alteregójával, Grúbival támad, aki egy háromrészes videósorozatban mutatta be a sztárság rögös útját. A kisfilmekben nyomon követhetjük az ikertestvér reménytelen próbálkozásait olyan sztároknál, mint Marsalkó Dávid (Halott Pénz)Hiró (AK26) illetve a Belga. Végül a mai napon aztán Grúbi mégis elérkezett első – és a klip szerint utolsó – mérföldkövéhez is karrierjében, hiszen megjelent xd című, újfent sok iróniával operáló dala egy igen provokatív NSFW videoklip kíséretében. A kisfilmből az is kiderül, hogy Grúbi még mielőtt igazán befuthatott volna, sajnos eltávozott az élők sorából, hiszen a videóban két minyon vesz tőle könnyes búcsút. Aztán persze mást is csinálnak.

Krúbi tehát ezzel a dallal (is) készül első önálló parkos koncertjére, ahová beugranak majd mellé olyan haverok is, mint Dé:Nash, Kapitány Máté ft Lil Frakk, Mikee Mykanic és Saiid (+Dj Q-Cee). Sőt, ki tudja, talán a szerencsétlen ikertesó, Grúbi is feltámad az eseményre, de ha nem, akkor is Krúbi emlékezik majd meg fivéréről ezzel a számmal. Augusztus 23-án tehát dalpremier és az év egyik legnagyobb rapbulija a Budapest Parkban!

Krúbi @ Budapest Park jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük