Fesztivál ajánló

Tavaszi tetoválás-ünnep a fővárosban: jön a Budapest Tattoocon 2019!

2019.01.17.

author:

Tavaszi tetoválás-ünnep a fővárosban: jön a Budapest Tattoocon 2019!

A tetoválás európai térképén mára már Budapesthez is került egy markáns jelölő, hiszen e művészeti ág népszerűsége évek óta töretlenül növekszik hazánkban, egyre többen alkotnak és viselnek magukon minőségi munkákat. Ennek ünneplésére kerül majd sor április 12-én és 13-án a fővárosban, a Gólyavár Rendezvény Központban, a Budapest Tattoocon égisze alatt!

Közel 80 nemzetközi és hazai tetováló teszi tiszteletét a 2 napos rendezvényen, ahol amellett hogy ismerkedhetünk a szakma mélységeivel, a már itthon is jól elkülönülő irányzataival is találkozhatunk. Láthatjuk, hogy a szubkulturális jelenségből mára egy teljes művészeti ág fejlődött ki, amely szerves része a modern önkifejezésnek, az alkotások pedig nívós, egyedi emlékekké válnak.

A helyszín impozáns hangulata és a tehetséges művészek garantálják, hogy a tetoválás iránt érdeklődő és a laikusabb látogatók is egyaránt tartalmas kikapcsolódásra leljenek a Budapest Tattoocon-on. A rendezvény ráadásul a családosoknak is egy remek program lehet, hiszen az eseményen gyerekprogramok és gyereksarok is várja a legkisebbeket

A rendezvényre a kétnapos jegyek elővételben 3000 Ft-ba, a napijegyek pedig 2000 Ft-ba kerülnek, az érdeklődő diákok, érvényes diákigazolvánnyal, pedig ezen áraknál 500 Ft-tal olcsóbban – 2500 és 1500 Ft-ért – vehetnek belépőt a TIXA rendszerében.

Budapest Tattoocon 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.