Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló

Távol a fősodrástól: kis- és underground fesztiválok a hétre

2019.08.12.

author:

Távol a fősodrástól: kis- és underground fesztiválok a hétre

Még a hét elejére alaposan kijut a Sziget 2019 sodrásából, de a gigarendezvény elköszönése koránt sem jelenti a szezon végét, sőt, meglepően sok kisfesztivál rugaszkodik neki a családiasabb és / vagy az underground fajtából e pár napban! Mi közülük őket ajánljuk:

08.15-08.17: Malomfesztivál, Orom (SRB)

A vajdasági Malomfesztivál 2019-ben is az egyik legjobb választás a szezonzárásoz, ha egy igazán színes, hangulatos és békés rendezvénnyel akarunk pontot tenni a nyarunk végére! Ízelítő a fellépőkből: Techno Vikings, Anima Sound Sytem, Lóci Játszik, Meszecsinka, Techno Vikings, Naked, The Khat, Zuboly, Bongor …

Malomfesztivál 2019 jegyek >>>


08.15-08.18: Világfi Fesztivál, Gárdony

Augusztus 15. és augusztus 17. között immár harmadik alkalommal tiszteleg a népzene, a világzene és persze a hangulatos nyári élmények begyűjtése előtt a gárdonyi Világfi Fesztivál! Néhány fellépő a kínálatból: Jóanépi, The Sharon’s, Servet, Timár Márton, …

Világfi Fesztivál 2019 jegyek >>>


08.15-08.18: Bor, Mámor, Bénye, Erdőbénye

Egy igazi pihentető és feltöltő nyárzáró hétvégével vár mindenkit a Bor, mámor, Bénye, ahol a minőségi borok, remek ételek, hangulatos programok és Erdőbénye csodás tája és látnivalói fonódnak össze és alkotnak egy remek fesztivált augusztus 15. és augusztus 18. között. Ízelítő a fellépőkből: Mongooz and the Magnet, Jónás Vera Experiment, Csángó Trió, The Mojo, Szalonna és Bandája, …

Bor, Mámor, Bénye 2019 jegyek >>>


08.15-08.18: EcoPunk Találkozó, Terény

A hétköznapok ökológiai megközelítésének megannyi lehetőségét, trükkjét, és ami talán a legfontosabb, életünkbe való beépítésének módját kapjuk meg egy rendhagyó fesztiválba sűrítve, augusztus 15. és augusztus 18. között, a terényi EcoPunk Találkozón!

EcoPunk Találkozó 2019 jegyek >>>


08.16-08.18: Vár Fesztivál, Eger

Fesztiválhelyszínné változik az ország legismertebb vára! Egy külföldi sztárokkal és hazai fellépőkkel alaposan megszórt rendezvény veszi be az egri várat, ahol olyan fellépők hozzák el a fesztiválhangulatot augusztus 16. és 18. között, mint  Burak Yeter, a Groove Coverage, Dj Palotai, Andro vagy az USNK.

Vár Fesztivál 2019 jegyek >>>


08.16-08.18: Palkonya Hangja, Palkonya

Haraszti Birtok nyárpezsdítő fesztiválja, még egy utolsó, nagyon hangulatos felütést adva az évszaknak augusztus 16. és augusztus 18. között, a Villányi borvidék legszebb falvában, olyan fellépők hathatós segítségével, mint az Irie Maffia, a Los Orangutanes, a Fran Palermo, Saiid, Stevo Atambire vagy DJ Suhaid.

Palkonya Hangja 2019 jegyek >>>


 08.16-08.19: Fekete Zaj Fesztivál, Sástó

2019-ben is tovább íródik a Fekete Zaj Fesztivál krónikája, és ismét érkezik az ország egyik utolsó, igazán underground zenékben utazó rendezvénye! Ráadásul az augusztus 16. és augusztus 19. közötti esemény egy jubileumot is ülhet, ugyanis  10. alkalommal költöznek majd be az alternatív zenék a festői Sástó partjára, méghozzá olyan előadók tálalásában mint a Tribulation, az Oceans Of Slumber, a Pink Turns Blue, a The Twilight Sad, a Repetitor, a Jo Quail,The Eternal vagy az IC3PEAK.

Fekete Zaj 2019 jegyek >>>


08.18-08.20: Organix Fesztivál, Dombfalva

A hulladékmentes életmód, a vegán étkezés és a közösségépítés dedikált fesztiválja lakja be augusztus 18. és augusztus 20. között Dombfalvát, ahol mindezt a művészetek ölelésében kapjuk majd meg, az Organix Fesztivál égisze alatt.

Organix Fesztivál 2019 jegyek >>>


Fotó: Malomfesztivál

További események és jegyek >>>

One Comment
  1. […] még lehetőségünk sűrűre venni az augusztus maradékát, még akkor is, ha nem épp valamelyik nyárzáró fesztivált célozzuk be. Ehhez adunk most kapaszkodót a hét második […]

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük