Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Koncertbőség augusztus derekára

2019.08.14.

author:

Koncertbőség augusztus derekára

Bőven van még lehetőségünk sűrűre venni az augusztus maradékát, még akkor is, ha nem épp valamelyik nyárzáró fesztivált célozzuk be. Ehhez adunk most kapaszkodót a hét második felére. 

08.15: Woodstock 50, Budapest Park

Öt évtizeddel ezelőtt, 1969. augusztus 15-én kezdődött a felszabadult kikapcsolódás mindmáig legmeghatározóbb jelképe, ezt pedig a Budapest Park 2019. augusztus 15-én egy hatalmas bulival ünnepli majd, amelyen megannyi jeles hazai zenész és zenekar fellép majd!

Woodstock 50 @ Budapest Parkjegyek >>>


08.15: Tim Williams, Füvészkert

Az őszinte és hatalmas tudású kanadai gitáros, Tim Williams garantáltan jól szórakoztatja majd a hazai közönséget  július 18-án Füvészkertben. A zenész pályafutása során már olyan világsztárokkal is állt egy színpadon, mint pl. BB King, Earl Scruggs vagy Bonnie Raitt. Szerte a világban koncertezik, rendszeres fellépő Folk, Blues és Jazz fesztiválokon.

Tim Williams @ Füvészkert jegyek >>>


08.16: Fish! VS  Supernem, Budapest Park

Már két éve tengődünk a kínzó bizonytalanság mocsarában, de 2019. augusztus 16-án, a Budapest Parkban végre szilárd talajra evickélhetünk, és a Fish! és a Supernem két világrengető összecsapása után, a döntő estéjén kiderül… valami! Ami pedig a folytatást illető a gyeplőt egyrészt a Lithium Night, másrészt az újonnan induló LURE sorozat veszi majd át!

Fish! VS  Supernem @ Budapest Park jegyek >>>

Lithium Night @ Budapest Park jegyek >>>

LURE @ Budapest Park jegyek >>>


08.16: Dirty Black Summer Tribute Fesztivál, Dürer Kert

A nyár végére még a Dürer Kert is tesz egy felkiáltójelet, és augusztus 16-ára összetoborozza Dirty Black Summer Tribute Fesztivált, amely égisze alatt olyan bandák zenéi kelnek életre, mint a Metallica, a Linkin Park, a System Of A Down, a Black Sabbath vagy a Korn.

Summer Tribute Fesztivál 2019 jegyek >>>


08.16: Dopeman, ELLÁTÓház

Ahogy a nyár folyamán végig, augusztus derekán is adagolja a programokat az ELLÁTÓház a koncerteket a budapesti nyárba, ennek jegyében hoz majd például augusztus 16-án egy kiadós szövegelést és ritmust Dopeman !

Dopeman @ ELLÁTÓház jegyek >>>


08.17: Balatoni Retro Láz, Siófok

Augusztus 17-én ismét Balaton felé veszi az irányt a Total Dance, hogy újra összehozza a szezon legnagyobb szabadtéri retro fesztiválját, külföldi – mint a Groove Coverage és Haddaway – és magyar – mint például a Kozmix, az Animal Cannibals, az UFO vagy a Bestiák – sztárokkal idézve a ’90-es évek felejthetetlen balatoni éjszakáit.

Balatoni Retro Láz 2019 jegyek >>>


08.17: Horváth Tamás, Budapest Park

A májusi szezonindító koncertje után augusztus 17-én visszatár a Budapest Parkba Horváth Tamás, aki ezúttal egy hamisítatlan nyári karneváli műsort hoz majd a klub színpadára, amiben még Majka is feltűnik majd! A koncert után pedig ismét két afterrel, egy Bailando Party-val és egy Mr. Lova Party-val folytathatjuk az éjszakát!

Horváth Tamás karnevál @ Budapest Park jegyek >>>

Bailando Party @ Budapest Park jegyek >>>

Mr. Lova Party @ Budapest Park jegyek >>>


08.18: Animal Cannibals, Budapest Park

A Budapest Park 2019-ben is a legnagyobb jubileumok és zenekar-ünnepek helye, ahol bizony bérlet helye van idén Ricsipí-nek és Qka MC-nek is, ugyanis a stílus itthoni úttörői itt ülik meg az Animal Cannibals 30. születésnapját! Természetesen ezúttal sem kell afterparty nélkül távoznunk a helyszínről: a ritmizálást a Snoop Dogg vs Eminem Night viszi tovább, míg a funky és a soul irányába egy Jungel Boogie Party tereli majd az éjszakát.

Animal Cannibals @ Budapest Park  jegyek >>>

Snoop Dogg vs Eminem Night @ Budapest Park jegyek >>>

Jungle Boogie @ Budapest Park jegyek >>>


Fotó: PLÁZS Siófok

További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük