Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Teljes a Rockmaraton 2020 programja!

2020.02.12.

author:

Teljes a Rockmaraton 2020 programja!

Öt nemzetközi névvel – Sepultura, Cradle Of Filth, Marky Ramone, The Agonist, Infected Rain – azaz az utolsó idei zenekar bejelentéssel teljessé vált a jubileumi Rockmaraton Fesztivál programja.

Február 7-én jelent meg a legfrissebb Sepultura lemez – Andreas Kisser csapata talán minden korábbinál élesebb és agresszívabb – garantált a mészárlás júliusban. Jövőre lesz 30 éves a Cradle of Filth – a brit metal fogat ezúttal is a tőlük megszokott, sokkoló szettel érkezik. Marky Ramone a Rock&Roll Hall of Fame múzeumba is bekerült kultikus amerikai punkzenekar utolsó élő tagja, zenésztársaival Ramones klasszikusokat játszik – élő múltidézésre felkészülni! Két frontcsajos metal alakulat is érkezik: az énekesváltással teljesen megújuló, kanadai The Agonist, és a lenyűgöző, moldáv nu metal üdvöske, az Infected Rain.

Az utolsó bejelentéssel teljes az idén 30 éves Rockmaraton névsora – 200 zenekarral, köztük több mint 30 nemzetközi fellépővel. 2020. július 6-11. között a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a születésnapi összejövetelnek.

Rockmaraton 2020 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük