Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Tixa programajánló – 2018. augusztus 3-11.

2018.08.02.

author:

Tixa programajánló – 2018. augusztus 3-11.

Az biztos, hogy az idei nyár bőven ad tennivalót a fesztiválok mellett is. Akár koncertre, akár más kulturális csemegére, akár az évszakhoz passzos lazításra van hangulatunk, bőven válogathatunk a kínálatból, mi pedig ehhez adunk egy kapaszkodót az elkövetkezendő napokra!

08.04: Paul Kalkbrenner, Budapest Park

Augusztus 4-ére egy újabb komoly partit írhatunk be a naptárunkba, ugyanis a német elektronikus szcéna meghatározó alakja, a folyamatosan újdonságokkal kísérletező Paul Kalkbrenner érkezik élő produkciójával a Budapest Parkba, garantáltan hatalmas hangulatot kerekítve Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén!

 

08.04-08: lazítás az Aquarénában, Mogyoród

Az egyik legteljesebb vizes élmény vár minket egész nyáron Magyarország legnagyobb szórakoztató aquaparkjában, a mogyoródi Aquarénában! A több mint 11 hektáros területen 26 csúszdapálya és 9 medence – köztük élménymedencét, jacuzzit sőt egy háromszintes ugrómedencét is lelünk – és megannyi sportpálya, napozó- és pihenőterület és persze vendéglátóhely akad, ahol az egész család maximálisan kikerekítheti az aktív vagy passzív nyári pihenését.

Az elővételesen vásárolt jegyek egész napos belépésre jogosítanak. Az Aquaréna minden nap reggel 9 és este 7 óra között tart nyitva

 

08.03-08.11: Thealter nemzetközi színházi fesztivál, Szeged

Az idén 28. alkalommal jelentkező Thealter nemzetközi színházi fesztivál Szeged kulturális életének egy igazán színes jelensége, ahol a színházkedvelő és a színházi workshopok iránt érdeklődő fiatalok kiváló lehetőséget kapnak, hogy elmélyedjenek e sokszínű művészeti ágban. Az augusztus 3. és augusztus 11. közötti programkínálat fókuszpontja ezúttal 5 határon túli társulat 7 kivételes produkciója lesz majd, a népszerű szakmai tréningeket pedig idén Lénárd Róbert és Sardar Tagirovsky vezeti.

 

08.07: Helmet, Dürer Kert (Budapest)

A tavaly előtt új lemezzel jelentkezett Helmet igazi rajongója a magyar fővárosnak, ennek pedig mi csak örülhetünk, ugyanis a mai napig a világ egyik legjobb koncertbandája címet joggal birtokló, ikonikus alternatív metal csapat, augusztus 7-én ismét beveszi magát a Dürer Kertbe, és ráncba szedi a hazai rajongók súlypontemelkedését és hangszálait.

 

08.08: Müller Péter Sziámi AndFriends, Ellátóház (Budapest)

Müller Péter Sziámi vitán felül az egyik legfontosabb támasza és formálója a hazai alternatív zenei stílusnak. A már bejáratott baráti társaság alkotta zenekara, a Müller Péter Sziámi AndFriends pedig egy örök kritikus, kedvesen ironikus és szeretettel átitatott csapat, akik a januárban megjelent, Nevess Magadra! című lemezük anyagával, és persze Sziámi klasszikusok sorával keltik életre az Ellátóház színpadát augusztus 8-án.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük