Egyéb

Új kislemezével érkezik Michael Malarkey a Dürer Kertbe

2022.03.18.

author:

Új kislemezével érkezik Michael Malarkey a Dürer Kertbe

A Vámpírnaplók sztárja már többször bizonyította, hogy énekesként is rendkívül tehetséges. Budapesten legutóbb Graveracer c. lemezével járt, amelyet a zenész saját Odüsszeiájának titulált, most pedig két, mindenki számára megpróbáltatást jelentő év után tér vissza Budapestre nemrég megjelent Strays c. EP-jével március 26-án, a Dürer Kertbe

Michael Malarkeyt a legtöbben a Vámpírnaplók Enzojaként ismerik, de szerepelt a Kék könyv-projektben is, ahol Captain Michael Quinnt alakította. A színész-énekes-dalszerző azonban az utóbbi években filmes karrierje mellett egyre nagyobb hangsúlyt helyezett zenész pályafutására is, így amikor nem Amerikában vagy Angliában forgat, akkor rendszerint dalokat ír vagy éppen azokkal turnézik. Mély, bársonyos baritonja és akusztikus balladái miatt gyakran hasonlítják Leonard Cohen-hez, akire ő maga is idolként tekint.

Lírai zenéjét eddig két nagylemez, a 2017-ben nálunk is bemutatott Mongrels és a 2020 elején debütált Graveracer őrzik. Biográfiája március elején pedig a Strays 5 dalával bővült, amely finom, bús dalok gyűjteménye, némelyik még szorosan a Graveracer tematikájához kapcsolódik. Michael régi és új dalait is meghallgathatjuk március 26-án, a Dürer Kertben. Előtte Tadhg Daly játszik.

Michael Malarkey koncert jegyek >>>


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük