Fesztivál ajánló

Új Rockmaraton 2019 nevek: Paradise Lost, Terror, Mgła és a többiek!

2018.10.31.

author:

Új Rockmaraton 2019 nevek: Paradise Lost, Terror, Mgła és a többiek!

2019-ben július 8-14. között várja a rockereket a dunaújvárosi Szalki-szigeten a Rockmaraton 2019 – a múlt heti névsorolvasás után újabb fellépőket jelentettünk be:

Paradise Lost 15 lemezes életműve mellett nem lehet elmenni – a korai death/doom/gothic metalból tett kisebb kitérő után az elmúlt pár évben visszatértek az eredeti, súlyosabb hangvételhez. Olyannyira, hogy a tavaly megjelent lemez Nick Holmes csapata szerint az eddigi leglassabb és legsúlyosabb albumuk – a régi klasszikusok mellett biztosan számíthatunk pár friss dalra is a jövő nyári koncerten.

A kétezres években alakult Los Angeles-i hardcore-zenekar, a Terror alig egy hónapja jelentkezett új lemezzel. Scott Vogelék hetedik sorlemezére elég sokat kellett várni, de a visszajelzések alapján megérte – júliusban a Szalki-szigeten mindenki eldöntheti majd, elég bitangul szólnak-e az új nóták a klasszikusok mellett.

A lengyel black metal színtér egyik izgalmas színfoltja az MGLA – a brigád ezúttal is a megszokott fekete csuklyákban, egyen-bőrdzsekibe bújva celebrálja majd a fekete misét.

Hazai vonalról újabb 11 zenekar csatlakozott a lineuphoz: Counter Clockwise, Isatha, Junkies, Krampüs, Lord, Moby Dick, Omen, Ørdøg, Paediatrician, Tiansen, Wall of Sleep.

Rockmaraton 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük