Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Újabb hazai érkezőket kapott a Fekete Zaj 2020!

2020.01.23.

author:

Újabb hazai érkezőket kapott a Fekete Zaj 2020!

Fekete Zaj már az első kinyilatkoztatás után is egy arcpirítóan jó fellépősort tudhat a 2020-as etap alatt,  és a decemberi névsorolvasás után máris érkezik az újabb erősítés, ezúttal tisztán hazai frontról!

A korábban bejelentett, többek között az Atari Teenage Riot, a Green Carnation, az Oranssi Pazuzu, a She Past Away és a Soviet Soviet fémjelezte lista mellé ezúttal a bő tucatnyi magyar formáció csapódott, és ahogy azt a rendezvény ars poetica-ja diktálja, ezúttal is az underground szcéna javából kaptunk merítést.

Tehát már biztos, hogy augusztus 19. és augusztus 22. között a mátrai Sástóra érkezik a The Southern Oracle, a Mayberian Sanskülotts, az Ahriman, az Agregator, az Idegen, a Svoid, a Grabanc, az Angerseed, a Panoramic Barrier, a Ficture, a Ghost Toast, a Rien Du Sol, a Törzs, a Pixelplants és a Megtűrtek is!

Természetesen e fősodrásoktól távoli élvezetekhez már a bérletet is beszerezhetjük, mégpedig aktuálisan 16990 Ft-ért, de ha kicsit jobban meg szeretnénk nyomni a nyarat, akkor nyugodtan csapjunk az élményhez egy Rockmaraton-hetet is, amihez közös bérlet is akad a kínálatban, mégpedig 31990 Ft-ért.

Fekete Zaj 2020 jegyek >>>

Fekete Zaj + Rockmaraton közös bérlet >>>

 

Fotó: The Southern Oracle


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük