Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Underground klubkoncertek november-indításhoz!

2018.10.29.

author:

Underground klubkoncertek november-indításhoz!

Továbbra sem fenyeget minket az unalom, ha az őszi klubkoncert-menüt nézegetjük! Ezúttal néhány underground különlegességet válogattunk nektek össze az évszak utolsó hónapjának méltó indításához.

11.03: Infected Rain, Blue Hell

A Rockmaraton 2018 bizonyítás után visszatér Budapestre a moldovai Infected Rain! A Lena Scissorhands vezette, vaskos metallal operáló csapat november 3-án este áll majd neki a Blue Hell lebontásának. Aki ott volt a fesztiválon, azt már nem kell győzködni, aki nem, annak pedig nagyon ajánlott a megjelenés ha szeretne egy arcletépős metal-estét!

Infected Rain @ Blue Hell jegyelővétel >>>


11.02: The Devil’s Trade, Instant

Szeptember 28-án jelent meg Makó Dávid akusztikus folk/blues szólóprodukciója, a The Devil’s Trade új albuma, a „What Happened To The Little Blind Crow” címmel az új The Devil’s Trade lemez, amihez természetesen lemezbemutató koncert is dukál, amit a rajongók november 2-án kapnak majd meg, az Instant színpadáról.

The Devil’s Trade @ Instant jegyelővétel >>>


11.03: Hanøi, Satelles, Dürer Kert

Az idei koncertévük méltó lezárásához egy őszi közös turnét rakott össze a HANØI és a Satelles, amelynek egy igen karakán budapesti állomása is akad: november 3-án a két zenekar az Anchorless Bodies, a Heartlapse és a Gyilkos társaságában fűti majd fel a Dürer Kert középső termét, igen jó eséllyel a november egyik legpörgősebb estéjét hozva ott össze.

Hanoi, Satelles @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


11.03: The Doors Emlékzenekar, ELLÁTÓház

Az ELLÁTÓház is kiveszi a részét az november tisztességes indításából, és az egy igazi legenda előtt tiszteleg majd november 3-án! A The Doors Emlékzenekar veszi majd be ezen az estén a színpadot, hogy megidézze a világ egyik legnagyobb hatású rockzenekarának zenei örökségét.

The Doors Emlékzenekar @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


11.05: Andy Timmons, Analog Music Hall

Andy Timmons egy igazi ikon ha a gitározásról van szó, valamennyi fellépése csemege az értő füleknek. Épp ezért bőven jogos az egyre kajánabb vigyor a hazai rajongók arcán, ahogy közeledünk november 5-hez, amikor is a Danger Danger egykori gitárosa, többek között Steve Vai, Joe Satriani, Eric Johnson vagy Steve Morse zenésztársa Budapestre, egész pontosan az Analog Music Hallba érkezik.

Andy Timmons @ Analog Music Hall jegyelővétel >>>


Hallgasd meg az előadókat a TIXA heti zeneajánlójában!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük