Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Volt Fesztivál, Thievery Corporation, Whitechapel, Fade Black, Turnstile, … – sűrű héttel zárul a június!

2019.06.24.

author:

Volt Fesztivál, Thievery Corporation, Whitechapel, Fade Black, Turnstile, … – sűrű héttel zárul a június!

Jó sűrű napokat kapunk a hónap-fordulóra, hiszen nem elég hogy továbbra is jelen szokásos nyári koncertdömping, de még az ország egyik legnagyobb rendezvénye, a Volt Fesztivál is nekirugaszkodik a héten! Hangolódáshoz íme a szokásos ajánlónk! 

06.25-29: Volt Fesztivál, Sopron

Bár 2019-ben részben új helyszínre vonul a Volt Fesztivál, a   felhozatala ezúttal is sorra villantja a hazai közönség legköveteltebb fellépőit, ugyanis itt lesz többek között a Slipknot, a Black Eyed Peas, a Papa Roach, LP, a Parov Stelar, a Cypress Hill, Lost Frequencies, a Nouvelle Vague, Martin Solveig, Robin Shulz vagy Jan Blomqvist és zenekara is! Kell még további érv? Aligha!

Volt Fesztivál 2019 jegyek >>>


06.27: Caramel, Budapest Park

A budapesti Caramel-rajongóknak érdemes lesz résen lenniük, ugyanis az énekes 2019-ben összesen egyetlen koncertet ad majd a fővárosban! Az énekes lélekmelengető ritmusai után a Legendary Moments csapat elektronikája, és  a PressPlay videó-discoja veszi át majd az uralmat a  helyszín felett.

Caramel @ Budapest Park jegyek >>>

Legendary Moments @ Budapest Park jegyek >>>

PressPlay @ Budapest Park jegyek >>>


06.27: Kárpátia, Barba Negra Track

Június 27-én a legújabb, Egyenes gerinccel című lemezével a Barba Negra Track színpadára is ellátogat a Kárpátia! A koncert vendége a Palmetta zenekar lesz.

Kárpátia @ Barba Negra Track jegyek >>>


06.28: Lithium Night, Budapest Park

Június 28-án zsúrt tart a modern rock bulik legfontosabb hazai képviselője a Lithium Night. Ha pedig váltanánk közben, akkor lovagolhatunk egyet a következő Stranger Synths retrowave hullámain is ezen az estén.

Lithium Night szülinap @ Budapest Park jegyek >>>

Stranger Synths @ Budapest Park jegyek >>>


06:28: Fade Black, Dürer Kert

A The Hive csapata június 28-án ismét lecsap a fővárosban és ezúttal a Dürer Kertet döngetik majd meg rendezvényükkel, amelynek a főszereplője az egyik legelőremutatóbb brit d’n’b formáció, a Fade Black lesz!

Fade Black @ Dürer Kert jegyek >>>


06.28: Kozma Orsi, ELLÁTÓház

Kozma Orsi neve mára egyet jelent a power pop és jazz összefonódásával, ennek pedig legközelebb június 28-án lehetnek fültanúi a rajongók, az ELLÁTÓház falai között.

Kozma Orsi @ ELLÁTÓház jegyek >>>


06.28: Jurij, Analog Terasz

Magyarország első és egyetlen szocrock csapata, és nem mellékesen a hazai közönség egyik kedvenc koncert-zenekara, a nyíregyházi Jurij is zenél majd egyet az Analog Music Hall teraszán június 28-án.

Jurij @ Analog Terasz jegyek >>>


06.29: TNT, Budapest Park

A hazai manistream pop ikonikus formációja és a kilencvenes-kétezres évek egyik legnagyobb slágergyárosa, a TNT idén is a Budapest Parkban! A koncert után pedig a Be Massive csapata hoz majd basszus alapú elektronikával, a szezon második Bailando party-ja pedig a latin pop jegyében édesíti majd a éjszakát

TNT @ Budapest Park jegyek >>>

Be Massive x TKWT @ Budapest Park jegyek >>>

Bailando @ Budapest Park jegyek >>>


06.29: Saiid, ELLÁTÓház

A hazai ritmus-mester, és az Akkezdet Phiai zenei örökségének egyik legfőbb ápolója,  Saiid  június végén bevesz egy ELLÁTÓház kanyart is és egy nagyon ízesnek ígérkező bulit hoz majd tető alá június 29-én!

Saiid @ ELLÁTÓház jegyek >>>


06.30: Thievery Corporation, Budapest Park

Ha van szinonimája az igényes elektronikus alapokból építkező zenének, akkor a lassan 25 éve működő Thievery Corporation az. A formáció ezt június 30-án maradéktalanul be is bizonyítja majd a Budapest Parkban, ami után egy nekik dedikált aftert is kapnak majd a rajongók!

Thievery Corporation @ Budapest Park jegyek >>>

Thivery Corporation After @ Budapest Park jegyek >>>


06.30: Noisem, Dürer Kert

Baromi nagy aprítás készül a Dürer Kertben június utolsó estéjén, ahol az amerikai Noisem és a brit Corrupt Moral Altar egyesíti erőit, a death metal és a grindcore lendületével, illetőleg a sludge őrlésével csapnak majd le az extrém fémzenék rajongóira!

Noisem @ Dürer Kert jegyek >>>


07.02: Whitechapel, Dürer Kert

A 2018-as budapesti koncert után, ezúttal már önálló turnéval tér vissza az amerikai deathcore mezőny egyik meghatározó tétele, a Whitechapel! A csapat július 2-án bontja majd meg a Dürer Kert egységét a Misery Index társaságában, a tavasszal érkezett, ‘The Valley’ című album anyagával.

Whitechapel @ Dürer Kert jegyek >>>


07.02: Turnstile, Dürer Kert

A nyári felhozatal egyik legizgalmasabb szereplője július 2-án érkezik majd, ugyanis e jeles napon, azaz estén, a Dürer Kertben megejti első magyarországi koncertjét a hardcore-nak valami egészen egyedi fűszerezést adó, baltimore-i Turnstile!

A Turnstile @ Dürer Kert jegyek már csak a helyszínen kaphatóak!


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük