Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Wellhello szimfonik, Nirvana akusztik, Deep Purple tribute, … – koncertajánló a hétvégére!

2018.09.03.

author:

Wellhello szimfonik, Nirvana akusztik, Deep Purple tribute, … – koncertajánló a hétvégére!

Az ősz első fuvallatával nem csak az avar indult hízásnak, de koncertélményekből is gazdagon feltankolhatunk! A paletta az évszakhoz mérten színes, és mi ebből a tarka választékból ragadtunk ki most párat nektek!   

09.08: Wellhello PowerSzimfonik, Budapest Park (Budapest)

A júniusi teltházzal kinyitott nyári ’zárójelet’ méltóan csukja be szeptember 8-án a Wellhello a Budapest Parkban, ugyanis a szezont indító fellépés párja egy valódi kuriózum lesz a zenekar történetében! A PowerSzimfonik-ra keresztelt produkció égisze alatt ezúttal nagyzenekari kísérettel lép majd színpadra a Fluor és Diaz vezette csapat, a Wellhello egy egész új zenei dimenzióját nyitva meg a rajongók számára.

Wellhello PowerSzimfonik @ Budapest Park jegyelővétel >>>

 

09.04: Nirvana akusztik ráadás, Ellátóház (Budapest)

A Nirvana számoknak megvan az a tulajdonsága, hogy akusztikus verzióban legalább akkora erővel tudnak hatni a közönségre, mint teljes erősítés mellett, Lugosi Dani és Takács Vilkó pedig rendre méltóan előcsalja ezt a hangulatot, amelynek sikerét mi sem mutatja jobban, hogy az augusztus 30-i teltház után, szeptember 4-én ismét felcsendítik azokat a legendás dallamokat az Ellátóház színpadán.

Nirvana akusztik ráadás, Ellátóház jegyelővétel >>>

 

09.07: Cry Free, Analog Music Hall (Budapest)

Ha létezik igazán autentikus Deep Purple cover zenekar, akkor a Cry Free vitán felül az! Ráadásul külön büszkeség nekünk, magyaroknak, hogy egy hazai zenekarról van szó, akik tehetségét és nívós koncertjeit még a legendás eredeti zenekar is elismeri. Tehát nem is lehet kérdés, hogy szeptember 7-én minden Deep Purple és persze Cry Free rajongónak ott a helye az Analog Music Hallban! A minőségi nyitásról az Amberjack gondoskodik majd.

Cry Free @ Analog Music Hall jegyelővétel >>>

 

09.07: Primitive Man, Robot (Budapest)

Azt már tudjuk, hogy a Cudi Purci Booking csapata rendre biztos kézzel válogat a legmasszívabb zenék világából, a 3. Desszert Feszt Budapest apropójából Budapestre hívott amerikai Primitive Man pedig tökéletesen illik is a sorba. Az elképesztően vaskos, zsiger és csontzúzó doom-death-sludge felépítmény szeptember 7-én omlik majd ránk a Robot falai között. A koponyánk első repedésiért pedig a szintén amerikai 16 és a hazai Ueum felel majd.

Primitive Man @ Robot jegyelővétel >>>

 

09.10: Abbath, A38 Hajó (Budapest)

A sötét zenék egyik elvitathatatlan kultuszfigurája, az Immortal alapító tagja, Abbath Doom Occulta, aki negyed évszázad után 2015-ben otthagyta a legendás bandát, hogy saját zenekarával egy újabb fejezetet nyisson az black metal történelmében. Ebből a történetből pedig végre a hazai közönség is ízelítőt kap, ugyanis szeptember 10-én első ízben látogat hazánkba az Abbath, és nyit kaput az A38 Hajó gyomrában a stílusikon énekes-gitáros elborult világába! A koncertre-hangolás feladatát a death metalban utazó, dán Baest végzi majd.

Abbath @ A38 Hajó jegyelővétel >>>

 

Ha pedig nem koncertre vágysz…

09.08-09: Cannabium 2018 – Magyar Orvosi Kannabisz Konferencia, MagNet Közösségi Ház (Budapest)

Kényes a téma? Igen, az! Kell róla beszélni? Igen, kell! Ennek jegyében hívták életre a szervezők a Magyar Orvosi Kannabisz Konferenciát szeptember 8-án és szeptember 9-én a MagNet Közösségi Házban, hogy egy valódi szakmai konferencia keretében kerüljön terítékre a téma. Az esemény fő célkitűzése, hogy a társadalom minél nagyobb szeletével ismertesse meg a kannabisz gyógyászati használatában rejlő potenciált, valamint hogy széleskörű társadalmi egyeztetést kezdeményezzen a Magyar Orvosi Kannabisz Program kidolgozásának lehetőségeiről.

Magyar Orvosi Kannabisz Konferencia 2018 jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük