Fesztivál ajánló Koncert ajánló

Woodstock 50 Magyarországon – hazai rendezvények a jubileum jegyében

2019.05.08.

author:

Woodstock 50 Magyarországon – hazai rendezvények a jubileum jegyében

Valószínűleg már mindenki, aki a szórakozás ehhez passzos válfaját kultiválja tudja, hogy idén ünnepli 50. évét minden fesztivál origója, a Woodstock! Bár a hivatalos amerikai emlékrendezvény körül jelenleg épp tornyosulnak a kérdőjelek, világszerte megannyi remek esemény emlékezik meg vagy a fél évszázados legendáról. E merítésből markoltunk ki pár remek hazai eseményt, amelyek célzottan a jubileumot éltetik, vagy épp vitán felül a Woodstock szellemében működnek.

Woodstock 50 Emléknap a Csernely Fesztiválon

A Csernely Fesztivál az a hely, ahol találkozik a zene, tánc, színház, film, néptánc, népzene, alkotó művészet, élmény programok, kiállítások, kézműves alkotások és a gasztronómia. A  hangulatos őszművészeti esemény pedig mivel is indíthatná illőbben a programfolyamát, mint egy augusztus 15-i Woodstock 50 Emléknappal! A műsorban hazai és külföldi előadók zenéjén keresztül felélednek az 1969-es fesztivál fellépőinek kultikus számai, ami körré a szervezők egy passzos látvány és hangulatvilágot is megidéznek majd

Woodstock 50 Emléknap @ Csernely Fesztivál jegyek >>>

Woodstock 50 koncert a Budapest Parkban

A Budapest Park 8. szezonját sem hagyja majd hidegen, hogy idén 50 éve, hogy megszületett az életöröm, a béke, a szabadság, a szerelem és a zene ikonikus rendezvénye! Öt évtizeddel ezelőtt, 1969. augusztus 15-én kezdődött a felszabadult kikapcsolódás mindmáig legmeghatározóbb jelképe, ezt pedig a fesztivál méretű klub 2019. augusztus 15-én egy hatalmas bulival ünnepli majd, amelyen fellép többek között a Bonus Track Band, Jordán Adél, Gryllus Dorka, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, Törőcsik Franciska és Trokán Nóra is!

Woodstock 50 koncert @ Budapest Park jegyek >>>

Helló Ugar 2019

Bár a Helló Ugar! – azaz a korábbi Woodstock az Ugaron – szerencsére nem csak egyszeri alkalomra szól, aligha találnánk az Anna & The Barbies fesztiváljánál ’woodstockabb’ rendezvényt az országban! Szegedtől mindössze 20 km-re, egy többhektárnyi tájvédelmi területen nyújtózik majd a rendezvény július 3. és július 6 között, dús oxigénnel, illatos szalmabálákkal, közvetlen hangulattal és olyan zenekarokkal, mint többek között a Quimby, a Vad Fruttik, az Anna & The Barbies, a 30y, a Supernem, a Magashegyi Underground, a Kaukázus, a Bëlga, a The Biebers, a Soerii & Poolek, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ék, a Bin-Jip vagy az idén újra aktív Turbo!

Helló Ugar 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük