Koncertajánló zene Zenekar hírek

Woodstock Barbie: Clean Sheet dal- és klippremier

2024.02.28.

author:

Woodstock Barbie: Clean Sheet dal- és klippremier

Az újrakezdés nehéz ügy, de mindig csak addig nehéz, amíg bele nem kezdünk. A Woodstock Barbie decemberben még erősebben tért vissza, és végre itt az új daluk, a Clean Sheet, egy igazán nem mindennapi klippel.

A Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön, ahonnan iszonyú sok pozitív visszhang érkezett hozzájuk. A váltásról még télen meséltek egy interjúban, ahol már az új dalt is megmutatták a próbaterem falai között. Dórinak ez volt az első önálló munkája dalszöveg-ügyileg: 

“A legnagyobb kihívást a dalszöveg írás jelentette, most írtam először ilyesmit. Téma ötleteim mindig is voltak, de korábban rímbe faragni nem igazán tudtam őket. De most végre sikerült, és boldogok vagyunk az eredménnyel.”

A Clean Sheet-hez Lippai Balázs rendező-operatőrt kérték fel, akivel jó ideje szerettek volna együtt dolgozni, és ennek itt jött el az ideje. A klip ötlete is tőle származik, és nagyon jól rezonál mind a zenekar élethelyzetére, mind a dalszöveg mondanivalójára. 

“A zenekarban történt tagcsere, rögtön frontemberi szinten és mivel főleg narratív klipekkel operálok, ez jó alapot adott ahhoz, hogy e köré, Dóri karaktere köré egy story-t tudjak írni.” – emelte ki Lippai Balázs rendező a sztori kapcsán.

A zenekar jelenleg új dalokon dolgozik, és nagyon várják a tavaszt, Budapesten majd április 26-án a Dürer Kertben lépnek fel, aztán a horvát Bear Stone Fesztivál warmup buliján játszanak majd Zágrábban a Mother’s Cake társaságában. Csípjétek el őket!

Woodstock Barbie @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük