Hétvégi program ajánló Jegyelővétel

Zárjuk borral és sajttal az őszt, a Corinthia Hotel Budapestben!

2019.11.25.

author:

Zárjuk borral és sajttal az őszt, a Corinthia Hotel Budapestben!

Az őszi klubéletet már ismerjük mint a tenyerünket, az sem titok, hogy a kulturális élet más vonalon is felpezsdül az évszakba, és bizony a gasztronómia sem pihen, és remek lehetőségek várják az ízek szerelmeseit az évszakban. Ezek közül az egyik legínycsiklandozóbb fővárosi esemény a Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál!

A rendezvény november 30-án délelőtt 10 óra és este 19 óra között költözik be a Corinthia Hotel Budapest Dísztermébe ahol az egyik legízletesebb gasztronómiai páros – természetesen a borról és a sajtról vansszó –  megannyi remek képviselője fogadja a látogatókat. Megismerhetjük az elmúlt évek legjobb magyar újboraival,  a friss kínálattal mindezek mellé pedig a legjobb hazai sajtműhelyek remekeit élvezhetjük, de ha egy kis édességre, egy jó kávéra vagy épp ínyenc szalámira vagyunk, szintén megtaláljuk a kedvünkre való standot!

A rendezvény belépői magában foglalják az újbor és sajt kóstolásokat, valamint az ajándék poharat, és november 27-ig a kedvezményes, 3900 Ft-os elővételes áron vásárolhatóak meg, majd ezt követően 5900 Ft-ért szerezhetőek be. Az eseményre VIP belépő is kapható, 5900 és 7900 Ft-ért, amely magában foglal  egy szeletet  az „Ország tortájából”, egy prémium kávét, és egy ásványvizet. A szervezők pedig a közelgő ünnep jegyében adni is szeretnek, ezért minden évben jótékonykodnak valamilyen fontos cél érdekében.

Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál jegyek >>>


A rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük