Fesztivál ajánló

11. AlteRába: nemcsak zenei élmény, hanem lelket melengető önzetlen segítés is

2021.06.22.

author:

11. AlteRába: nemcsak zenei élmény, hanem lelket melengető önzetlen segítés is

Hamarosan megnyitja kapuit Körmenden a Rába-parton az 11. AlteRába Fesztivál. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is nagy figyelmet fordítanak a jótékonykodásra.

Július 13-án léphetnek be a fesztiválozók a Rába Szabadidőközpontba, ekkora veszi kezdetét az ország legnagyobb kerti partija. A zenei felhozatal idén is különleges: fellép a Kowalsky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, Anna and the Barbies, az Intim Torna Illegál, a Zaporozsec, a 30Y, M.P. Sziámi And Friends, a Vad Fruttik, Belga, Supernem, Esti Kornél, Ricsárdgír és még sokan. Rockosabb vonalon pedig itt lesz a Lord, a Road, a Leander Kills.

Hegedüs László főszervező elmondta, hogy a hagyományoknak megfelelően több jótékonysági megmozduláson vehetnek részt a fesztiválozók. Az AlteRába idén is vendégül látja a Rum Kastélyban élő fogyatékkal élő fiatalokat, akiknek egyébként kevés lehetőségük van ilyesfajta rendezvényen részt venniük. Így számukra ez minden évben hatalmas élményt jelent. Továbbá változatlanul várják a helyi Szociális, Szolgáltató és Információs Központ gondozottjait is.

– A körmendi Erdélyi Rolika gyógyulását hosszú évek óta támogatja az AlteRába – folytatta a főszervező. – Idén is várjuk őt és családját is a bulira, amennyiben idejük engedi.  Sajnos az elmúlt hónapokra is rányomta a bélyegét a pandémia. Nem lehetünk elég hálásak a mentőknek az ebben a helyzetben végzett munkájukért. Így idén 50 db Alterába Fesztivál napijegyet, 10 db Tátrai Band nagykoncert belépőt (július 8.), valamint 10 db P. Mobil belépőt (július 9.) ajánlottunk fel a számukra. Nekünk sem volt könnyű a tavalyi és az idei év, de úgy éreztük, ha kevés is van, abból is megpróbálunk adni. Reméljük, hogy az idei fesztivál feledteti egy kicsit a megpróbáltatásokat és a veszteségeket, s önfeledten szórakozhatnak a vendégeink.

Azonban nem árt sietni a belépők megvásárlásával, ugyanis rohamosan fogynak a jegyek. Fontos információ, hogy csak az vehet részt a fesztiválon, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.  Bérletek vásárlására is van lehetőség, ezt június végéig lehet még megtenni.

Egyébként nemcsak ezen a pár napon van lehetőség kikapcsolódni a szabadidőközpontban: június 26-án, szombaton 14 órától jótékonysági főzés lesz a Lions Clubbal közös szervezésben. A jótékonysági főzés célja, hogy a körmendi Unger László Idősek Otthonának egy komoly fertőtlenítő gőzállomást tudjanak vásárolni. A befolyt összeget az Alterába Fesztivál és a Lions Klub kiegészíti, hogy az elérhető legjobbat tudják beszerezni. A remek hangulatú főzésre még várják a legalább 3, maximum 5 fős csapatok jelentkezését. Zenéből sem lesz hiány a fesztiválig: július 8-án a Tátrai Band ad nagykoncertet, 9-én pedig a P.Mobil lép fel.

AlteRába 2021 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük