Fesztivál ajánló Jegyelővétel

2023-ban újra Borrock Fesztivál a Szépasszonyvölgyben!

2023.07.12.

author:

2023-ban újra Borrock Fesztivál a Szépasszonyvölgyben!

2023. augusztus 4. és augusztus 6. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre Eger város Borturisztikai negyedében, a Szépasszonyvölgyben a BorRock Fesztivál.

A város egyetlen szabadtéri színpada hagyományosan augusztus első hétvégéjén várja a rock szerelmeseit, hangulatos környezetben, közel 200 borospince és étterem szomszédságában. A fesztivál feelinget tovább fokozza, hogy kempingezési lehetőség is adott a Szépasszonyvölgyben található kempingben.

A Márai Központ kapui pénteken és szombaton is késő délután nyílnak, és hajnalig tartó koncertekkel, majd after party keretében alterdizsivel várják a közönséget.

Pénteken fellép a Hard Control, az AMD, a PETOFI, majd az este headlinere az Egerből indult TÉVESZME. Fiatal, de tehetséges zenészekrõl van szó, akik saját gondolataikat és érzéseiket lendületes és szívszaggató hardcore formájában igyekeznek átadni a hallgatóságnak. Az este zárásaként Dj Silverstar válogat a punk és rock műfaj legjobb lemezeiből.

A szombati zenei programra sem lehet panasza az érdeklődőknek: színpadra lép a Cloud Factory, Eger feltörekvő rock együttese, a Csikk, akik megpróbálják túlszárnyalni a tavalyi fellépésüket. Az est folyamán még a húrok közé csap a The Silver Shine, nagyrészt angolul éneklő punk-rock/psychobilly/rock’n’roll együttes. Érdekesség, hogy ők Amerikában is nagy rajongótáborral rendelkeznek.

A két napos fesztivál “legnagyobb durranása” kétségtelenül az AWS zenekar lesz. Az öttagú modern metált játszó zenekar 2006-os gimnáziumi alakulása óta nagy utat tett meg szó szerint és átvitt értelemben is: bejárta az egész országot és 2018-ban ők képviselték Magyarországot a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon. A zenekar életében új időszámítás kezdődött, miután 2 évvel ezelőtt az énekesük, Siklósi Örs elhunyt. Az AWS nem adja fel gyerekkori álmát, és tovább halad zenésztársuk elvesztése utáni nehéz úton, új énekesükkel, Stefán Tamással.

A koncertek után szintén Dj Silverstar gondoskodik a hangulatról.

A szervezők ismét lehetőséget biztosítanak a Borrock Fesztivál vendégeinek egy ingyenes mozizásra: szombat délután, pénteki napijeggyel és bérlettel rendelkező közönség egy meglepetés filmre ülhet be az Agria Moziba, amely garantáltan minden rockkernek tetszeni fog.

Egerbe minden hétvégén érdemes ellátogatni, hiszen a város minden korosztály számára nyújt akítv és passzív pihenési, kikapcsolódási lehetőséget. Történelmi kaland az Egri várban, termál víz és hűsölés Egri Termál- és Strandfürdőben, egy jó vacsora, finom borok, és persze változatos programok a Szépasszonyvölgyben.

Borrock Fesztivál 2023 jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük